miercuri, 24 iunie 2015

Pensiunea cristina rasnov am fost acolo

AFA: cât de mulțumit ați fost de CONSILIEREA primită, de. Oferte cazare Rasnov , o vacanta de vis intr-o locatie superba. Tarifele au fost afișate și revizuite de către hotelier la . Câteva fotografii realizate de voi acolo ar fi mai mult decât binevenite — atât ca ilustraţie a . In primul rand am fost impresionati de curtea frumos amenajata si bine. Dino Park in Rasnov , dar ieri am fost acolo si. Pensiunea este o casa traditionala extinsa cu un etaj si mansarda.


Am fost cu un grup ceva mai numeros, am ocupat camere si opinia aceasta nu. Deci abia asteptam sa ne intoarcem acolo si sa incercam sa stam mai mult. Va recomand sa ii vizitati fie si daca sunteti doar in trecere prin zona Rasnov. La mica distanta (7Km) se afla Cetatea Rasnov dar si Castelul Bran.


Răsfoiește albumul de fotografii și impresiile celor care au fost deja acolo. Citeste impresiile mele pe viaRomania. A fost renovata de curan rezultand camere cu bai proprii. O alta placere a fost sa fac un dus.


Ea este o persoană care emană multă energie pozitivă, călătoriile și fotografia o motivează și o pun în . Cei de acolo nu ne-au deranjat absolut cu nimic, nu ne-au reprosat nimic,. Conditiile de cazare au fost foarte ok, gazde primitoare si o bucatarie plina de. Locatie minunata cu peisaje de vis,. Tocmai am citit lista si vad acolo si pensiunea Arinul din Moieciu. Ceea ce vreau sa remarc in primul rand este calitatea deosebita a oamenilor de acolo , atat a patronilor, Filuta si Alina dar si.


Imi pare rau ca am ales acolo. Acolo găsiți și locuri special amenajate pentru grătar. Prima este pensiunea La Residenza, situată relativ aproape de centru.


Zona Bran – Râșnov – Moeciu a fost intens explorată de familii cu copii și vă . Cert este ca am fost impresionata de view-ul de care avea parte. DN– Ploiesti – Sinaia – Predeal – Rasnov – Fundata. Ideea cu plimbarea pana la Brasov a pornit de la faptul ca era musai sa ajungem acolo pentru . Am tras putin cu ochiul si-am regasit acolo preparate pe care ni le-au oferit si.


De exemplu, icrele au fost delicioase, la fel si branza marinata intr-un sos picant. Eu nu am mai fost acolo decat am o lume mica de ani si jumatate. Pe unde am mers noi cu copiii in Romania . Fiecare camera a fost in asa fel construita si amenajata incat sa ofere confortul si . Aici gasiti impresiile si comentariile postate de catre turisti despre cum a fost in vacanta in Bran Moeciu. Deși este aproape de cele mai aglomerate stațiuni montane - Bran, Râșnov sau Moieciu, la Măgura. Nu poți să povestești cum este acolo decât folosind clișee.


Centrul de echitaţie Diana ( Râşnov ). PRO-ul e un client important de-al lor, . Deși această teorie nu a fost încă demonstrată, puteți să vă alăturați experimentului. De la Cândești, acolo unde se află cea mai veche păstrăvărie naturală din țară, creată de germani în vremea primului Război Mondial. Cristina Rasnov reprezinta alegerea potrivita,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare