vineri, 24 iulie 2015

Praid strand program 2015

Program de deschidere la strand de la data de 15. Bilet adult intreg: intre orele 10. Schimbările de program vor fi anunțate în timp.


Pentru transportul persoanelor cu . Cel mai mare ştrand cu apă sărată din România, deschis la Praid. Joia şi sâmbăta există şi program de seară, între orele 21. Joia si sambata exista si program de seara, intre orele 21.


Es fehlt: program La ştrandul cu apă sărată de la Prai coada se formează de la 7. Sunt și români care s-au înghesuit, nu pe drumul spre munte sau spre mare, ci la ştrandurile din oraşe. Unii au venit chiar şi din Germania la . PRETURILE DE INTRARE IN SALINA PRAID INCEPAND CU DATA DE 01. Avem în program Dealul şi Mocăniţa – să vedem cum le împăcăm. Sâmbătă, înainte de inaugurarea oficială, intrarea la ştrand a fost liberă. Praid face parte dintr-un program mai . PROGRAM DE TRATAMENT IN SALINA.


Ora 05:- Plecare pe traseul Leuseni . FOTO Se deschide cel mai mare ștrand cu apă sărată din România. HAI LA STRAND S-A REDESCHIS STRANDUL SARAT PRAID - cel mai mare strand sarat din. Find unique places to stay with local hosts in 1countries.


Belong anywhere with Airbnb. Praidul se mândrește și cu cel mai mare ștrand cu apă sărată din România,. Testvérváros- program uniós szintű demokratikus szerepvállalás és a polgári . Justiţiei cu o finanţare de milioane de euro din . La suprafata au amenajat un strand cu apa sarata, dusuri, cabinet.


Cele mai bune oferte de cazare, masa si tratament din Sovata! Turistii iau masa in salina si asista la un program folcloric, cantece si. O zi la strand sau la tratament costa 50. Strand Durgau –tratament si relaxare: cu o îndelungata traditie, în perioada estivala, lacurile mineralizate formate pe vechi exploatari de sare, ofera turistilor un .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare