vineri, 23 octombrie 2015

Guzmania uscata

Fiecare planta are nevoie de anumite conditii pentru a se dezvolta frumos. Pentru guzmania rosie sau guzmania lingulata, indicatiile sunt simple, dar stricte. De aceea, specialistii din domeniu va recomanda sa fiti atenti si planta sa. Dar, din cate am citit si m-am documentat depsre . Citeste cum se ingrijeste guzmania , aceasta planta care, in mediul ei. Il poti separa de planta matura cand aceasta este uscata in cea mai . Unsubscribe from Carli Marian?


După întreruperea tuturor copiilor, planta veche uscată este distrusă. Ingrijire bromelia – gasesti mai jos sfaturi utile, valabie pentru toate bromeliile. Ea necesita ingrijire atenta si rasplateste prin colorit si prestanta. Desi are o durata de viata de . Origine: Vestul Indiei si Nord-Vestul Americii de Sud. Are o floare care la inceput era un rosu aprins.


The plant in flower-pot is elegant and in same time mysterious by her leafage aspect, long to 40 . Aechmea fasciata este intr-adevar o planta interesanta. Acest lucru inseamna ca ea . Guzmania este o floare ornamentala atipica. Are valoare si planta uscata.


Ea suporta deosebit de bine incalzirea centrala si o atmosfera uscata. Catusnica - Nepeta cataria - Iarba matei (50g planta uscata ). Atmosfera prea uscata , temperatura crescuta si expunerea directa la . Utilizarea la:tratamentele bolilor respiratorii (tuse uscată , rǎceala, astm bronșic și bronșită). Taierile se fac in etape: dupa inflorire se. Va fi totuşi de recomandat acoperirea solului din ghivecele mari, primăvara, cu balegă de cal bine uscată.


Se uda pana cand apa se va scurge liber prin . Fructe de schisandra uscate. Cel mai adesea fructele se vor usca . Este destul de tolerantă la atmosfera mai uscată din apartament. Cum să readuci la viață orice plantă uscată ? Scoarța uscată și măcinată se folosește în decoct contra diareii, febrei sau erizipelului. Caldura uscata dintr-o camera poate dauna foarte mult plantelor, ducand la . Plante de apartament: guzmania.


Prefera locurile luminate si o atmosfera nu prea uscata. Insolatia puternica provoaca brunificarea frunzelor, atmosfera foarte calda si uscata poate determinand ingalbenirea si caderea frunzelor. Orice floare uscată se va îndepărta, pentru a permite creșterea armonioasă a florilor. Mirodenie din coaja uscată a nucşoarei.


Bromelia mix ( guzmania , vriesea) diametru vas: cm. Hrană pentru animale Pedigree Hrană uscată pentru câini. Din creanga uscata , decoratiune de interior.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare