marți, 24 noiembrie 2015

Guzmania inflorire

Fiecare planta are nevoie de anumite conditii pentru a se dezvolta frumos. Pentru guzmania rosie sau guzmania lingulata, indicatiile sunt simple, dar stricte. Aşa te vei putea bucura de inflorescenţa ei mai bine de trei luni. Guzmania trebuie să fie udată,punând apă pe frunzele din centrul ei. Guzmania este o planta foarte indragita, dar putina lume stie ca este o planta efemera,.


Inainte sau dupa inflorire , de sub ultimele frunze de la baza rozetei se. Dupa perioada de inflorire , aceste plante mor, dar produc lastari care vor inflori. După perioada de înflorire aceste plante mor, dar produc lăstari care pot înflori. UUUDC5tXM - Diese Seite übersetzen ▶ 5:23. Hochgeladen von Carli Marian Cum sa ingrijesti Guzmania.


Unsubscribe from Carli Marian? Es fehlt: inflorire Ce este Guzmania si cum sa o ingrijesti - Gradina Acasa. Aceasta provine din Vestul Indiei si Nord-Vestul Americii de Sud si s-a. Necesar lumina, Lumina indirecta.


Plantele de Guzmania mor dupa perioada de inflorire , dar spre fericirea. Aechmea, Guzmania, Vriesea, Tillandsia sunt câteva dintre cele mai des. Etichetat aechmea, guzmania , inflorire bromelii, ingrijire dupa . Denumire stiintifica: Guzmania. Origine: Vestul Indiei si Nord-Vestul Americii de Sud.


Guzmania lingulata, una dintre cele mai comercializate bromelii de la noi din țară, abundă în culori vibrante care mai de care mai atrăgătoare: . GUZMANIA - am primit de luni o Guzmania. Imi putei recomanda ceva stimulent pentru inflorire sau ceva sfaturi din experienta voastra cu . Indiferent daca guzmania noastra are sau nu flori (in realitate, frunze modificate). Am primit de ziua mea anul acesta o minunata planta Guzmania. Bromeliacee si este normal ca planta mama sa piara dupa inflorire. Amplasare: Guzmania Rana prefera un loc luminos si călduros dar nu in soare mai ales in perioada de inflorire , iar iarna nu sub gr.


Atunci cand vine vorba de plante de apartament – guzmania nu se. Majoritatea plantelor Guzmania , care sunt de vanzare azi, sunt hibrizi,. Cele mai comercializate dintre speciile de bromelii sunt: Guzmania , Tillandsya,.


In perioada de inflorire mijlocul si varfurile plantei se coloreaza in rosu intens. Dupa inflorire apare un fruct si in curand planta moare. Guzmania are o rozeta de frunze, mai late la baza si mai ascutite la varf, din mijlocul careia creste. Primavara se va replanta numai daca radacinile au crescut prea mari.


Pentru o buna inflorire , are nevoie de multa lumina . Inmultirea se face diviziunea lastarilor. Aceasta temperatura este cea mai propice pentru inflorire. Solul trebuie sa fie usor nisipos, .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare