luni, 21 martie 2016

Copilirea ardeilor

Cu ceva timp in urma am prezentat pentru tine copilirea ardeiului live in imagini. Multi gradinari priveau cu scepticism aceasta metoda, sau ma . Astazi vom discuta despre copilirea ardeiului. In cele mai multe cazuri acesta se copileste, se dirijeaza, se defoliaza si se cizeleaza in vederea . Se pare ca nu doar rosiile se copilesc , ci si ardeii si vinetele. Mi-a spus asta nea Titi, un coleg, gradinar si el, dar nici el nu stia exact cum. Dacă alegi să cultivi ardei pe suprafețe mici este important să faci copilitul plantelor, care constă în ruperea frunzuliţelor de la subsuoara . Iata cateva reguli esentiale pentru ingrijirea ardeiului.


In acest material video veti afla cum se face copilirea si defolierea plantelor de ardei cultivat in. Dupa saptamani de la metoda mea de defoliere la ardei cam acestea sunt rezultatele, si sunt. Am vazut ca fiecare taran agricultor gradinar are metodele lui de a creste si ingrijii plantele.


Cum se copilesc vinetele, dar . Din momentul in care rosiile sunt in floare, copilitul si alte lucrari. Cele patru tipuri de ardei se cultivă bine după lucernă, trifoi, mazăre, fasole, dar se pot cultiva şi după rădăcinoase (sfeclă, ţelină), bulboase . Adica nu am ratat-o, insa am intarziat-o cu saptamani si cand m-am intors deja totul era manat (ma refer la rosii si ardei ). Pe suprafeţe mici se face copilitul şi cârnirea plantelor. Printre cele mai importante verigi tehnologice la cultura de ardei gras în spații. Până la apariţia primei flori, plantele se copilesc total. După apariţia primei flori se lasă 1-copili, care se cârnesc după apariţia primelor 2-fructe.


Castravetele reprezinta impreuna cu rosiile si ardeii cele mai raspandite. O clasificare generala a tipurilor de ardei care se cultiva in tara. Pentru a va ajuta sa incepeti, vom enumera in continuare cateva dintre trucurile si regulile pe care le folosim pentru a da ardeilor nostri cel mai bun start posibil, . Alături de productivitatea ridicată și calitatea fructelor, Barbie Feste și ușor de întreținut, copilitul și palisarea în sere și solarii . Plantarea ardeilor se începe când în sol se realizează temperaturi de 15°C.


Denumire populara: Ardei Capia Ureche de Elefant – „ Slonovo Uvo”. Ardeiul „Ureche de Elefant” este cel mai popular . Află totul despre culturile de ardei. Se vor evita premergatoare din grupa solanacee ( ardei , tomate, cartofi ), si.


Tehnologii de plantare și de stimulare a producției. Buna ziua, Anul acesta am zis sa ne incercam si. Va rog sa-mi spuneti cum se copilesc ardeii si daca intradevar . Cultivarea ardeiului : semănatul şi plantatul. Iata cum sa va ocupati de cultivarea unei gradinite de ardei. O lucrare speciala este copilitul.


Aceasta operatiune consta in eliminarea lastarilor laterali ce apar la axila frunzelor. Acesti lastari se numesc copili. Cum realizăm răsadurile de tomate şi ardei în sere şi solarii? Copilitul se efectuează săptămânal, concomitent cu dirijarea plantelor pe .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare