vineri, 3 martie 2017

Lenjerii de pat 3d bumbac satinat

Bumbacul satinat, este moale, . Cele mai avantajoase oferte la lenjerii pentru pat , pilote, perne, cuverturi. Daca doriti o schimbare pentru dormitorul dumneavoastra alegeti aceste lenjerii de pat. Acest tip de imprimeu prezinta o imagine 3D.


Imaginile 3D imprimate pe lenjeriile de pat . D , confectionate din bumbac satinat , ce au ca. LBS ES3D4-Compara produsul. Cele mai noi modele de lenjerii 5d din bumbac satinat le veti intalni doar la. Cumpara din magazin online lenjerie de pat cu modele 3D , 5 7 moderne, rezistente, ieftine din finet, bumbac 1, bumbac satinat , cocolino.


Dormitorul tău este prea banal? Simţi că dormi într-o cameră care este lipsită de personalitate şi care nu te reprezintă? Vanzatorul ofera LIVRARE CU VERIFICARE. Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Alege o lenjerie de pat 3D din bumbac satinat pentru dormitorul dumneavoastra, bucurandu-va.


Alegeti dintr-o gama variata de lenjerii de pat de diferite culori si modele. Setul de lenjerie de pat contine piese: x cearceaf de pat 2x 2cm. Tesatura din bumbac poplin este mult mai stransa decat cea clasica, oferind o . MATERIAL: bumbac satinat , amestec echilibrat de fibre naturale cu microfibră PES (nu intră la apă şi nu se decolorează) CONŢINUT PACHET: - cearşaf pilotă. ADAUGA IN COS DOUA LENJERII SI . YELLOW face parte din colectiile de lenjerii de pat 3D din bumbac satinat produse de Ralex Pucioasa.


Fabricate dintr-o tesatura 1 din bumbac satinat de . Orice lenjerie de pat 3D din bumbac satinat se realizeaza cu ajutorul unei tehnologii de ultima ora, astfel ca si calitatea materialului va fi una pe . Material Satinat 3d si alte tipuri de materiale textile de la Sabaev. D printata pe materialele pentru lenjerii de pat. Acum puteti face o schimbare pentru dormitorul dumneavoastra, alegand din acesta gama de lenjerii de pat. Avem o gamă variată de lenjerii de pat și așternuturi, de la lenjerii single sau duble din bumbac, bumbac satinat , până la lenjerii creponate sau cu țesătură . Set lenjerie de pat piese Tac Saten Digital Delux Angel.


Pentru cei care sunt in aceeasi situatie ca si mine, exista o solutie salvatoare si anume lenjerii de pat 3D bumbac satinat sau dublu satinat. Astazi ai reduceri la toata gama de lenjerii pat 3D cu imprimeuri marine, pesti, animale. Aceste lenjerii sunt usor de intretinut, nu intra la apa iar culorile se pas - Reduceri.


Lenjerii Craciun - bumbac satinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare