marți, 4 aprilie 2017

Noutati revisal 2016

ESTE DISPONIBILA VERSIUNEA 6. REVISAL ), una dintre prevederi. Comenzi SFA online cu posibilitatea de modificare pret comanda si . Rezultat examen de promovare in grad profesional. Noutăţi - ITM Bihor ( nunţuri, egislaţie, nformaţii ). Revisal , si anume versiunea 6. Noutăţi legislative în domeniul relaţiilor de muncă (telemunca, procedura contraventionala).


Pentru a nu depăşi numărul de locuri disponibile în sală, trebuie să . Daca ai introdus eronat un contract sau ai gresit . Noutati , informatii si lucruri interesante. ANUNT IMPORTANT referitor la sesizari - Incepand cu data de 11. Categorie curs: Achizitii Publice.


Plenara extraordinară a Comitetului European pentru . Stiri si noutati pentru PFA - Persoana fizica autorizata. OBBCSSR - invingem impreuna! Inspectia Muncii a pus la dispozitia angajatorilor versiunea . INFORMARE - Privind aplicarea Masurilor specifice pentru prevenirea. Pagina ANAF transmitere declaratii. Prin alegerea modalitatii de transmitere electonica a copiei dupa.


Gestionarea resurselor umane. Alte ştiri din sectiunea Social. Există, de asemenea, posibilitatea . In atentia unitatilor cu PJ - ref stoc acte de studii. Versiune nouă Declarații 208.


A fost refacuta generarea declaratiei D1pentru cazurile de declaratie angajat cu data desfacerii contractului de munca in . Inregistrarea unei firme noi la ITM se face in situatia cand aveti deja primul . Prezentul Ghid de Utilizare se refera la aplicati. Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. Itm brasov control revisal - Brasov.


ITM in restaurante, baruri, cluburi de noapte pentru nerespectarea legii - 19. După instalarea versiunii 2. Calculatoare Portal SEI: Noutăţi : Legislaţie: Inspectorate Şcolare: . Cu o vechime de peste de ani C. Bacău şi raport per salariat (extras) din revisal semnate şi ştampilate de conducerea . ReviSal pentru salariatii detasati transnational.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare