marți, 23 mai 2017

Tocator fructe cu motor electric 220v

KW ieftine si bune, Comanda online rapid un tocator de fructe electric special mere-pere la pret . Cu acest tocator puteti sa tocati fructe ,fan,lucerna,legume. Tocator fructe cu motor electric 0. Fructele si legumele se pot incarca intregi. Acest tocator de fructe cu motor electric este destinat uzului gospodaresc, pentru ca dumneavoastra sa tocati fructele , fanul, lucerna sau legumele. Caracteristici tehnice tocator electric fructe -legume Motor : 2. Utilizare Tocat legume si fructe : mere, pere, sfecla etc. Functia principala a produsului este de a zdrobi fructe si legume ca de.


ZDROBITOR FRUCTE ENO MOTOR VOPSIT. Actionare: motor electric monofazic 220V , putere 75 . Functionarea se realizeaza manual, prin actionarea unei manivele, dar are posibiliatea montarii unui motor electric 220v , care sa transmita miscarea de rotatie . Se alimenteaza direct la 220v ? O masina de macinat mere,pere fructe in general ptr a face ulterior palinca. Moara manuala pentru maruntit fructe legume si radacionase.


Gospodarul comercializeaza o gama variata de mori electrice cu livrare in toata tara prin curierat rapid. Moara electrica de macinat Porumb, grâu, orz, coceni, fructe , legume,Nr 3. Este un tocator foarte usor . Cuva receptie, ax si cutite tocator din inox. Zdrobitor fructe cu actionare electrica.


Prima fază pentru a produce sucul de fructe este maruntirea fructelor marunt pentru presarea si obtinerea sucului cu un. Adaptor tocator fructe , pt. Verificare motor masina spalat si inlocuire carbuni. Motor electric monofazat pentru gospodarie.


Motor de masina de spalat alimentat la 220V.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare