miercuri, 7 iunie 2017

Orhidee fara tija

Club despre ingrijirea orhideelor. Cum stii daca noua crestere este o radacina, o tija sau un pui? Adeseori orhideele după înflorire formează la nodurile tijei florale unul sau chiar trei puiuti, numiți de către iubitorii de orhidee Keiki, ceea ce în . Dacă decizi să lași tija intactă, atunci există posibilitatea ca după.


După încă luni, a apărut tija florală. Scoatem cu grijă planta din ghiveci, fără să-i rupem rădăcinile verzi, și o scuturăm de scoarța veche. Phalaenopsis (Phalae, printre cultivatori), un gen de orhidee cu aproximativ 60.


Asta până am cumpărat prima orhidee și am văzut că florile rezistă luni la rând! La una se ingalbenesc frunzele si tija care era destul de mare se ingalbeneste. In trecut numai persoanele bogate detineau si ingrijeau orhidee , dar in.


La scurt timp dupa ce taiem tija florala, orhideea incepe sa creasca si sa . Combaterea paduchelui lanos la orhidee (Mealybugs control) - Duration:. Despre orhidee s-au scris multe articole, dar vă mai trimit și eu câteva. Sau nu, dimpotriva, sub nicio forma sa nu taiem tija. Cea mai des intalnita afectiune de care putem avea parte este lipsa radacinilor.


Datorita grijii precare oferita la magazin, multe orhidee pot fi udate . Tija nouă a orhideei a început să se usuce si nu înțeleg de ce ,pentru că pe . Pastrand noduri, sunt sanse ca unul dintre acestea sa formeze o noua tija florala. Citeşte totul despre: înflorire orhidee , orhidee , se taie orhideea, tijă orhidee. Evenimentul de sfințire a Catedralei Mântuirii Neamului, fără aviz ISU . Dupa ce florile s-au uscat si au cazut, se va observa ca tija va . Orhidee Cambria fara flori- mix de orhidee parfumate. DIALOG CU CITITORII Multa vreme amatorii de plante decorative nu s-au atins de orhidee pentru ca le-au considerat fara sanse sa se adapteze la conditiile de. Mai exact, semințele de orhidee sunt foarte sensibile și cu greu . Orhideea Vanda este fara indoiala una dintre cele mai iubite si speciale orhidee.


In primavara am cumparat o orhidee phalaenopsis sotiei mele,dupa ce au cazut florile am taiat cele. Tijele rămase fără flori nu trebuiesc tăiate deloc, dacă nu se usucă. La tine, pe tija tăiată, a apărut o ramificație florală. Schimba substratul - poti folosi COMPO, special pentru orhidee - dupa mine e cel.


In legatura cu metoda, la un amic fara sera planta a reactionat asa, dar sera . Locatie, Luminos ( fara lumina directa a soarelui). Folositi un fertilizator special pentru orhidee si udati floarea cu apa la. Dacă îți plac orhideele, însă renunți la ele pentru că nu știi cum sî le îngrijești sau crezi că nu ai suficiente resurse financiare pentru a-ți . Dacă intenţionaţi să cumpăraţi o orhidee sau aţi primit una în dar, aceste. O plantă cu tija pe care se află – flori deschise şi boboci, de calitatea întîia ( standard internaţional) trebuie să aibă o înălţime totală, fără ghiveci, de cca.


Ingrasamintele se aplica la orhidee numai daca este asigurata lumina. Din momentul initierii florilor pentru orhidee este bine sa se scada cantitatea de azot in. Una are un pui bazal si una are puiuti p tija , dar nu am taiat tija. Pt orhideele gen oncidium pot pune substrat de orhidee fara scoarta?


Până atunci, iată la ce trebuie să fii atent când ai grijă de orhidee. Se vor taia frunzele ingalbenite, radacinile moarte, tulpinile fara flori si bulbii. Acest posibil keiki nu se afla pe o tija ci chiar pe tulpina plantei mama.


Este aproape imposibil sa infasor zona de insertie fara a vatama . Multe dintre persoanele iubitoare de plante prefera sa creasca orhidee in. Atunci cand cresti orhidee in interior, temperatura din locuinta si, in special,. Buna, se poate sa i-mi spuna cineva cum se procedeaza cu tija pe care au fost florile?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare