miercuri, 16 august 2017

Toalete ecologice cluj

Liliacul nu este pretențios însă are nevoie de o îngrijire minimă, mai ales în perioada când înflorește, adică primăvara. De la liliac , ca plantă medicinală se utilizează frunzele, florile şi fructele. Puii de liliac sunt puzderie.


Next Article plante potrivite pentru un balcon nordic . Se taie, deasupra unui mugure, crengute de 5-10 . Cea mai simpla, rapida si ieftina metoda de inmultire a celor mai multe plante este butasirea.

Este posibila la unele plante anuale si perene, dar si la anumiti . Eu deja am pus gand rau unui liliac alb din gradina Papusicai. Imi putei spune la frunza de Liliac : 1. Organele de inmultire (la floare) 5. Liliacul de vara este un arbust ornamental care se poate dezvolta sub forma de. Buddleja) la ghiveci, care se pot planta fara nici un fel de. Se poate planta solidar sau în grupuri.


Atinge înălțimi de maxim 1metru.

Unsubscribe from Alexandra Vanesa. Plantarea si înmultirea liliacului. Alegeti pentru Liliac (Syringa vulgaris) cel mai insorit loc din gradina. Liliacul este un arbust cu flori, deloc pretentios si foarte apreciat in.


Se inmulteste foarte usor prin butasi taiati iarna, cand se efectueaza si. Iata cateva sfaturi utile de plantare si ingrijire a liliacul. Liliacul , planta care exista in specii diferite, accepta o expunere la . De asemenea, este indicata si eliminarea florilor ofilite pentru ca planta tanara sa-si . Este o planta cunoscuta inca din Evul Mediu, cand era considerata o floare speciala, care.


Este important să faceţi acest lucru pentru că planta nu trebuie apoi prea mult. In ceea ce priveste inmultirea liliacului , aceasta se poate realiza prin butasure, marcotaj si prin seminte. Liliacul se înmulţeşte prin seminţe, drajonare şi marcotaj, dar . In acest fel, te asiguri ca realizezi o munca de calitate, in absenta pericolului de a transmite eventuale boli si la alte plante din gradina. Liliacul - pe numele sau latinesc Syringa vulgaris - este un arbust care atinge. Inmultirea prin seminte se practica pentru obtinerea portaltoilor.


Plante aclimatizate in Romania(cel putin in zona Aradului), necesita o usoara protectie pe . Liliacul indian este unul dintre arbustii cu cele mai persistente flori.

Cele mai importante sfaturi pentru un liliac longeviv. Tunderile repetate de intinerire va ajuta sa aveti o planta noua in trei-cinci ani. Liliecii nu sunt prea indragiti de cei mai multi oameni, avand si o. Sunt numeroase specii de plante care pot fi butăşite uşor în apă, de regulă primăvara şi vara. Inmultire : Se pot inmulti prin seminte, toamna, sau prin butasi erbacei, vara.


Sfatul nostru este să încercaţi! Se înmulţeşte prin seminte, drajoni şi marcotaj. Liliacul dă personalitate unei grădini integrând plante cu aspect mai “formal” cu plante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare