joi, 21 septembrie 2017

Aparat pentru curatat urechile wax vac

Produsul a fost testat in conditii normale, functionare perfecta! Aparat WAX VAC pentru curatat apa si ceara din urechi. Alimentatie - Ingrijire Igiena copil. DETALII SI COMENZI DOAR LA NUMARUL DE TELEFON DIN ANUNT!


Aparat electric curatat urechi - Am observat ca exista in comert aparate electrice de. Atunci cand este introdus , acesta aspira usor excesul de ceara sau lichid. Pur si simplu atasati varful de silicon, introduceti-l usor pe canalul urechii porniti-l. Aparatul WaxVac vine in dotare cu capete din silicon interschimbabile, in culori diferite, pentru. Continut Nails Decorator Expert - set manichiura: - aparat electric alimentat de 2. Pur și simplu atasati varful de silicon, inroduceti-l usor pe canalul urechii porniti-l.


Dispozitiv portabil pentru igiena si ingrijire la baterii. Are o putere mica de aspirare, care sustrage depunerile acumulate in . Aparat de curatat ceara din urechi este un dispozitiv care are un efect slab de aspiratie pentru ceara sau lichidul acumulat in ureche. Cu ajutorul aparatului veti. Vac functioneaza cu doua baterii AA si este portabil, putand fi luat cu dumneavoastra in concedii, mai ales la . Aparat curatat ceara din urechi , este un dispozitiv de curat ceara care are un efect slab de aspirație pentru ceara sau lichidul acumulat in ureche. Aparatul pentru curatarea urechilor va va curata urechile simp.


Oferta: aparat curatat ceara urechi - aparat de ceara wax - aparat curatat urechi. Serviciu convenabil de căutare a . Wax Vacuum este aparatul care va aj uta sa aveti urechi curate, fara riscurile la care va supuneti . Acest produs este un dispozitiv usor si eficient de curatare a urechilor,fiind sigur pentru. Betisoarele de urechi pot fi periculoase si pot cauza daune grave ale urechilor.


Site-ul nostru conține cookie-uri. Utilizând acest site, vă dați acordul pentru folosirea cookie-urilor în concordanță cu informațiile prezentate AICI. Ear Wax Vacuum , Ear Wax Removal, Of The Ear, Cleanse, More Information, Gap. Curăţare delicată în condiţii de siguranţă deplină; Datorită concepţiei.


Vac aparat electric de curăţat urechile 1+1. Vă prezentăm revoluţionarul aparat de curăţat urechi , pe care oricine îl poate folosi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare