marți, 23 ianuarie 2018

Motoare motosape 6 cp

Motor benzina ,5cp-uz universal- motoare benzina motosape ,5cp. Motoare la cele mai mici preturi din piata! Capacitate cilindrica 1cmc, Pmax. CP , pentru motosapa ,motocultor,motopompa , ax pana vizualizare rapida. MOTOSAPA WM 5cu motor HONDA de la eurodinamic.


Aceste motoare pentru utilaje iti vor optimiza lucrul in gradina. Verifica toate informatiile. Cel mai mic pret motor electric trifazat, motor benzina pret motor deisel motor electric monofazat vand motor.


MOTOR AX VERTICAL LONCIN 6CP. Motorul este compatibil pe : motopompe, generatoare, motocultoare, motocositori, motosape. Motor pe benzina in timpi de 2cmc si 6. Este ideala pentru lucru in vii,livezi si teren cultivat cu porumb si alte culturi. Motosapa HECHT 7R motor OHV 3. Are un motor fiabil executat exclusiv in Japonia Cp. Singurul motor cu GARANTIE . Disponibil la comanda in 2-zile.


Motor General Engine ,CP Benzină fără plumb. Viteze: înainte, înapoi. Store comercializeaza motoare termice pe benzina si motorina Honda, Lombardini, Kohler si altii.


Motor termic pe benzina KOHLER XT- , 3. Beneficii client : - Este un motocultor profesional cu un motor puternic Loncin de 6. Foarte usor de manevrat avand ghidonul reglabil. La mintea mea as lua un motocultor RURIS de ,CP (R650H). Ruris Craiova producator motosape , motopompe irigatii, generatoare de curent.


Nu se ataseaza accesorii dupa motosape. Cp - Gospodarul Profesionist. Se foloseste pentru a lucra orice tip de sol, chiar si. In timp ce motorul se incalzeste deschideti treptat socul.


Transmisie ax melcat cu arbore bronz. Dupa luni de stat cu robinetul deschis si alimentare gravitationala doar. Am o motosapa Honda, are motor de 5. Este potrivit nevoilor dumneavoastra, fiind . Motor 6CP , racire cu aer, filtru aer ume cutie viteze cu trepte inainte si una inapoi, priza de putere directa, . Acest motocultor este dotat cu un motor diesel ce dezovoltă CP , cutie de viteze cu priză de putere, carcasă reductor din fontă, roți de cauciuc, roţi de cauciuc . Magazin online motosape ruris ieftine noi la marketonline.


Motocultivator Verdina HSD1G-80B motor Rato NOU.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare