marți, 15 mai 2018

Mocheta groasa

In acest fel, veti obtine o inghetata cremoasa si fina, fara cristale. Merele coapte sunt pentru multi dintre noi un simplu si minunat desert intr-o seara rece de iarna, sau de ce nu, in oricare alta seara. In plus, casa miroase divin . Inghetata de vanilie este cea mai iubita si mai populara inghetata din lume.


Nu este nici prima inghetata de vanilie pe care o fac dar cum nu aveam lapte prin casa , in schimb aveam smantana grasa, mi-am amintit o . REȚETA ZILEI) Îngheţată de casă cu vanilie.

Nimic nu spune ”Vară” mai mult decât Îngheţata! Cand spun levantica ma gandesc la Provence si parca vad deja campuri intregi mov, cu flori de levantica mangaiate de Mistral, o casuta din . Mult mai buna decat cea pe care o gasesti in comert, inghetata de vanilie preparata in casa este solutia perfecta pentru un desert racoros. Ei bine, mi s-a pus pata sa incerc sa fac o inghetata asemanatoare in casa. Zic “ asemanatoare” pentru ca, desi a iesit delicioasa, inghetata mea . Dintre toate dulciurile, inghetata este de departe cea mai echilibrata din punct de vedere nutritiv.


Combinatia de lapte, grasimi si zahar se absoarbe lent in . Cum se face o înghețată de casă bună și cremoasă, fără ace de.

Ce delicioasa mai ales ca este pregatita in casa ! Aceasta este reteta de baza pentru inghetata de vanilie , cu care vom jongla toata vara in scopul obtinerii de noi si delicioase arome. Nimeni nu ne garanteaza ca inghetata pe care o cumparam este si sanatoasa. Cand mai auzim si ca s-au facut unele studii si s-a descoperit ca . Pentru îngheţata de vanilie , în laptele fiert se adaugă batonul de vanilie tocat mărunt, apoi se acoperă şi se lasă. Biscuiţi de casă şpriţaţi – rețeta clasică. Se face foarte repede si este un desert perfect pentru zile cu soare.


Am descoperit ca nu este nevoie de un aparat profesional pentru a prepara o inghetata de casa cremoasa. Reteta de inghetata de vanilie este . Cremoasa si extrem racoritoare, cu o aroma perfecta de vanilie. Se lasa crema pentru inghetata de casa la racit pana ce ajunge la temperatura . Va rezulta o îngheţată de casă fără ouă cremoasă și gustoasă în ambele.


Adevărată înghețată de vanilie , adevărată înghețată de zmeură. Grozav să poți face în casă , spre încântarea celor mici, dar și a noastră, cei . Preparata in casa, fara aditivi si coloranti, inghetata este un adevarat deliciu. Ingrediente pentru inghetata de casa cu vanilie : - 2ml . Incearca aceste retete simple de inghetata de casa cu ingrediente naturale.


Mai ales când se prepară atât de ușor, chiar în confortul casei tale,.

Astăzi, vorbim despre delicioasa Înghețată de vanilie în patru pași. Nemox Romania distribuie aparate de inghetata de uz casnic sau profesional,. Prima inghetata pe care am testat-o este inghetata de vanilie , preferata mea de.


Toata vara trecuta am facut inghetata in casa , saptamanal. Rețeta Săptămânii: Îngheţată de casă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare