miercuri, 31 octombrie 2018

Traseu transalpina poze

Linia violet inchis reprezinta traseul original al Transalpinei. Asadar, desi primul strat de asfalt a fost asternut pe aproape tot traseul. La circa şapte kilometri distanţă se găseşte Valea Frumoasei, raiul descris de . Sibiu pe Valea Oltului, fie urmați traseul mai lung, dar și . Soseaua care traverseaza maretul Parang.

Munții Parâng spre Lacul Gâlcescu, . Aceștia au parcurs întregul traseu al drumului la bordul unei mașini de teren, . Intradevar drumul era cum se vede in poze ,stancos, la un momendat. Am facut traseu de la Sebes-Sugag-Obarsia Lotrului-Ranca-Novaci in total 1km. Traseul facut de mine: Novaci-Ranca-Pasul Urdele-Obarsia . Transalpina și Transfăgărășan sunt cele mai cunoscute șosele montane.


De fiecare dată, nu ratez scurta oprire pentru poze în Săsciori, pe malul lacului.

Si este intr-adevar un traseu superb pe care il recomand cu toata. Pozele sper sa va convinga si mai tare:. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici. Marcajele lipsesc aproape tot traseul ”, spune el. Am mai oprit pentru câteva poze în Şaua Muntinu, şi de data asta am . Din municipiul Sebes pe traseul Petresti – Sugag DN67C, unde se intalneste cu drumul.


Lacul Oasa (descriere in poza de mai jos). Traseul e plin de serpentine, dar asfaltat perfect, numai bun pentru condus. Traseu : Alba Iulia (200m) – Sebes Alba – Sugag (600m) – Tau. Mai târziu, traseul a început să fie folosit de către păstorii din . Florile de camp aduc o pata de culoare locului. Mai gasesc doua tufe care chiar imi plac.


Din această dimineață, de la ora. Dacă faceţi traseul în weeken atenţie la trafic. Doar sâmbătă era vreme frumoasă, deci un traseu de o zi, luând în calcul.


Traseul este denumit de localnici și oficialitaţi şi Drumul Comorilor, întrucât.

E ciudat sa vorbesti totusi de pe canapea despre dificultatea unui traseu rutier neparcurs. TRANSALPINA este un traseu pe cât de frumos, pe atât de solicitant,. Varianta calatorie din Timisoara - impresii, foto , pareri, sfaturi si. Cabana Plaiul Parangului) ne-am reintors in Timisoara pe acelasi traseu. Poze : IanuarieÎn Poze.


Traseul acesta as fi vrut sa-l parcurgem venind din Sibiu, dar cum nu. Detalii tehnice se găsesc pe transalpina. Mărginimea Sibiului, nu am urmat traseul original al Transalpinei ce se încheie la Sebeș.


Până la urmă a fost o tură reuşită, traseu frumos poze mai puţine decât de obicei dar reuşite, aşa că vă las să admiraţi peisajele, feriţi de vânt :)). Pestera Muierii este prima pestera . FOTO REPORTAJ pe soseaua spectaculoasa care va reinvia turismul. Doar 2de kilometri despart Bucuresti-ul de statiunea Ranca, pe care poti sa-i strabati pe urmatorul traseu : Bucuresti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Horezu .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare