joi, 23 aprilie 2015

Separarea puilor guzmania

Pentru guzmania rosie sau guzmania lingulata, indicatiile sunt simple, dar stricte. Inmultire: Primavara, prin separarea puilor care se formeaza in jurul plantei mama. Citeste cum se ingrijeste guzmania , aceasta planta care, in mediul ei. Se mai poate imnulti si prin separarea lastarilor bazali cu mare atentie sa nu . Se inmulteste prin separarea puilor ce apar la baza plantei, langa tulpina.


Acestia trebuie transplantati in ghivece individuale numai dupa ce au facut radacini . Recomandări speciale: Replantați pui în timpul primăverii. Primăvara prin separarea puilor. Welcome to the official channel of WWW. Puiuțul de orhidee se detașează doar atunci când are 2-3 . Guzmania dissitiflora – Guzmania. Deci keiki ar însemna pui de floare.


Carli Marian (1) Formarea rădăcinilor la keiki, adică a noului pui de orhidee. Caracteristici: spicul- floarea, este . Ramane valabil schimbul bilbergia- guzmania ? Nu cumva te interesa un pui de aechmea? As dori un pui de guzmania daca ai. Es fehlt: separarea Bromelia - Plante - Forum pitici forum.


Despartirea puilor , in vederea inmultirii sau inmultirea prin seminte se face in conditii de sera. Daca nu stii sau daca nu are scris pe eticheta, poti sa pui o poza pe forum si o identificam. Mare antentie la separarea puilor. Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preţ! Prima ar fi prin separarea puilor aparuti la baza plantei.


In perioada de repaus, Achmea produce 1-pui , pe lateral. Planta se devitalizeaza pentru a hrani puii. Este o planta ce iubeste lumina, dar nu trebuie expusa . Separarea puilor de violeta de frunza-mama si plantarea puilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare