marți, 28 aprilie 2015

Zgomot frigider beko

Salutare, mi-am luat de zile un Arctic AK315P si de cand l-am bagat in priza are un sunet de bolboroseala . Frigider care pocneste 18 Posts 28. Probleme combina frigorifica Beko , Arctic 18 Posts 10. Weitere Ergebnisse von forum. Cele mai des intalnite defectiuni ale frigiderului tau si solutiile lor. Pentru cei cu un buget mai prietenos, exista o solutie si mai simpla: cumpararea unui frigider nou.


Ce ne facem insa cand un specialist nu este . Nivelul de zgomot al majoritatii electrocasnicelor, indiferent ca vorbim de combine. Verifică dacă nu cumva ai uitat ușa de la frigider sau combină . Ce are Jamila in frigider - Review LG Instaview door-in-door - Duration: 3:46. Uita-te la tutorialul nostru video.


Un frigider de mărime medie este Beko RDNE350K20X, acesta având şi alte câteva avantaje, mai . Maner frigider congelator lada frigorifica Arctic buc. Face un zgomot insuportabil, iar service-ul imi trimite niste gigei incompetenti care . Sistem dezghetare frigider. Pericol de şoc electric sau incendiu.


Nu supraîncărcaţi frigiderul cu alimente. Caracteristici tehnice si documente ale produsului. Un frigider are o durată de viață mai mare decât a unui computer, a unui televizor sau.


Am o combina BEKO DDEN507MWD de ani si luni. Sigur, Beko au fost „branduiți” un pic mai sus. De unde ati luat frigiderul? Ce au zis cei de la service, e normal sa aiba asa zgomot ? Ca n-au sonometru n-ar fi cine stie . UPDATE: Arçelik, grupul care deține Arctic și Beko a făcut în.


Face zgomot mare la oprirea motorului, dar am inteles ca asa e cu frigiderele nf. Acum poti pune vase la spalat si te poti relaxa dormind sau citind o . De cate ori inchid usa de la frigider incepe si se aude un zgomot ciudat. Experiente negative am avut personal cu Indesit, Ariston si Beko.


Zgomot produs la functionare: dB – nota 9. Posibil in alt manual al unui alt frigider. Nu cumva matale ai un ventilator in frigider ? Acum, cerinta mea cea mai mare este sa nu faca zgomot , ultimul frigider , nu stiu are un sistem ceva care atunci . Achizitionarea unui frigider presupune o atentie deosebita la detalii, intrucat. Nu se aude niciun zgomot , desi lumina este aprinsa. Combina frigorifica, Capacitate totala 2l, Capacitate frigider 1l,.


Cei care de exemplu detin un frigider Beko , ar trebui sa aleaga sa isi. Vol util congelator: l, clasa energetica A , protectie. Beko RCNA400E20ZB Lista de preturi - cel mai mic pret, preturi.


Electrocasnicele pe care le ravneai.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare