joi, 13 august 2015

Corp iluminat 2x36w

Acesta este ideal pentru iluminarea. Corp iluminat PC 2x36W , G13. IP65), pentru montaj aplicat sau suspendat, cu carcasa rezistenta fabricata din . Tornado Steel este un corp de iluminat cu grad de protectie la umiditate (IP65), cu carcasa construita din otel inoxidabil.


Difuzorul este realizat din sticla calita . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Este de tip FIPA recomandat pentru iluminatul general de interior, în medii umede cu . Tip protectie antiex: EExedsIICT Grad protectie IP6 difuzor din policarbonat, Prevazut cu o presetupa . CORP ILUMINAT APARENT CDA NE TUB LED KE1. Corpuri de iluminat profesionale durabile. Tip balast, Electronic 3AAA.


Lampa industriala 2x36W IP65. Uzina ATRA - Plovdiv produce conform normelor UE si . Termice - Electrice - Sanitare Electrice. Conceput pentru utilizarea în medii solicitante, TCW0este un corp de iluminat economic, compact şi etanş la apă.


Pret: 620Lei fara TVA: 500Lei. CORP NEON APARENT 2X36W CU DISPERSOR. Soluțiile de iluminat LED de la ELBA au capacitatea de a îmbunătăți calitatea. Descriere: corp , disc, brațe, capac din PC gri rezistent UV.


Für diese Seite sind keine Informationen verfügbar. Iluminat general pentru exterior - Corpul de iluminat este realizat din POLICARBONAT si dispersor POLICARBONAT cu cleme din plastic de prindere a . CORPURI DE ILUMINAT la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata doar la Castel Distribution veti gasi! FIPAD 2X36W ELBA este utilizat in medii umede si praf. Sursele sunt doua tuburi fluorescente de 36W, dulie G1 cu balast electromagnetic dar la cerere se . Consultanta tehnica despre produsul corp iluminat led 36w 120cm ip65 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare