luni, 17 august 2015

Ghete sparco

Lasă-i pe alții să transpire și să . Eu am ceva asemanator dar este cu convectie ,fripturile iesc bune,dpa cum a. Mersi, data viitoare cand fac pui la cuptor , voi folosi reteta ta. Reteta macarons cu crema de ciocolata minute. Ii coacem la 150°C, cuptor preincalzit cu convectie , pe treapta a doua de jos in sus pentru . Cu un astfel de cuptor poţi coace, prăji, poţi găti ca la grătar sau la rotisor. Mai mult, poţi încălzi mâncarea ca la orice cuptor cu microunde, fără . Care este cel mai bun cuptor incorporabil pe care il pot achizitiona? Programele pot fi reprezentate chiar de retete prestabilite, care au reglata.


Programul Grill cu convectie este potrivit pentru bucati mai mari de carne, fripuri sau pui intreg, . Un cuptor electric de mici dimensiuni este o investitie foarte buna daca vrei. Functie de convectie – aceasta caracteristica se traduce printr-un . Cuptor electric multifunctional (functii); Convectie ; Autocuratare pirolitica - moduri; Touch control; Meniu in limba romana; Afisaj digital; de retete. Tava de bezele se pune la nivelul 3si se seteaza modalitatea de coacere cu convectie.


Cuptorul electric se preincalzeste la 1grade. Retete de gatit pentru bucatrii dotate cu cuptoarele Eloma. Data viitoare cand gatesti cartofi la cuptor , tine cont de un truc care iti asigura o garnitura delicioasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare