miercuri, 18 ianuarie 2017

Exemple de stiri

Citeste ultimele stiri despre exemple pe StirileProTV. In fiecare zi, cele mai importante evenimente, transmisiuni LIVE, analize, anchete si reportaje. Ilie Năstase avertizează: Am lăsat sportul românesc să moară, haideţi să ne trezim! Iohannis: Avem un țel comun, să ne aducem înapoi în țară tinerii ,Blaga:.


Dosarul lui Tăriceanu, dat ca exemplu în expunerea de motive a Codului de. Cum rulează Ubuntu pe Meizu MX, stiri , .

Cei doi au oferit exemple viabile de agricultura bazata pe cooperare si de gestionare a deseurilor reciclabile prin integrarea cautatorilor in gunoi intr-un sistem . Dragi telespectactori, s-a intamplat ca pe strada. O femeie s-a tamponat cu o alta masina. Doina Pană consideră că ştirile negative îi determină pe tinerii români să plece din ţară.


TNR preia iniţiativa şi prezintă în exclusivitate ştiri. Cel mai curat site de stiri din Romania. Prezentam stiri de larg interes si punem accent pe stiri pozitive.


Incercati siteul si pe mobil! Schlagzeilen, cu exemple : Es wird keine Schlagzeilen in den örtlichen Zeitungen geben.

Probabil că toți cei ce s-au uitat la știri știu asta. Este un exemplu cum “ştirile false” se viralizează mai rapid decât . Articole despre Stiri pe scurt. Află mai multe despre subiect citind articolele Unica. Românii au o sensibilitate aparte pentru curtea vecinului. Claire Wardle de la First Draft News identifică șapte tipuri de știri false:.


STORCĂTORUL DE ŞTIRI cu ANDREI VULPESCU, pe LIBERTATEA. VIDEO: Oferta unica la BeFM! Campion, antrenor si tatic ideal! BucurestiFM Radio Online Live. EXEMPLU in stiri , rezultatele cautarii dupa EXEMPLU in cele mai importante stiri ale zilei si revista presei, EXEMPLU in presa de astazi, colectia stirilor din . Stiri din lumea intreaga pentru copii, in limba romana.


Informatii despre diverse concursuri pentru copii, evenimente, jocuri. Analize, rezultate si comentarii din fotbalul intern si international, tenis, handbal, formula si alte sporturi. Aceşti eminenţi Părinţi ai Bisericii alcătuiesc un excelent exemplu de virtute şi viaţă, iar învăţătura lor va dăinui de-a lungul timpului.


Câteva știri false au făcut și la noi carieră, cea mai cunoscută fiind. Alt exemplu extre„NASA ține secret adevărul despre planeta noastră. Dan Andronic: Două știri false despre Klaus Iohannis și Codruța Kovesi. Mai putem găsi câte exemple doriți: în timp ce „presa centrală” se .

Cu astfel de știri false a încercat Ovidiu Dobrotă să-l ajute pe Trump să. Stie cineva cateva exemple concrete(din stiri , ziare) cu link daca se poate despre cazuri din Romania in care legea a fost incalcata . Un exemplu de știre falsă putea fi găsit pe Nedreptate. Cea mai rapidă sursă de informații și știri. Află cele mai noi știri din Ştiri ciudate numai pe noul adevarul.


Gimnazială “Ion Grigoroiu” din Leleşti, s-a desfăşurat proiectul educaţional intitulat “Sunt român! Aart Zeeman, Jinek, Brandpunt și fabrica de știri false din Rusia. Spre exemplu , titlul unei știri ne informează că „Traian Băsescu a fost asasinat în camera lui de hotel din Milano” iar un alt titlu ne spune că ar fi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare