joi, 19 ianuarie 2017

Tava inox cuptor

KONCIS Tavă cuptor , inox 2lei. Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau. Preţ per : undefined - undefined în limita stocului disponibil. Tava inox cuptor profesionala 45x60x8cm cu manere.


Selecteaza cantitatea dorita.

Dimensiuni (Lxlxh): 70x50x8cm. Pretul pe bucata variaza in functie de cantitatea dorita. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Tava Inox Cuptor - oferte la preturi avantajoase de la Yato, Pyramis. Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita . Aceasta tava este fabricata din inox , fiind rezistenta si usor de curatat, datorita acestui . Tava pentru cuptor este potrivita pentru prepararea fripturii, legumelor sau a lasagnei. Este confectionata din inox si este prevazuta cu manere.

Caracteristicile tehnice prezentate pe site pot contine mici inadvertente. Pret competitiv, livrare rapida si rate fara dobanda. Acesta are o capacitate XXL a cavitatii, cea mai incapatoare tava disponibila si . Produsul este in stoc magazin limitat.


Vanora Tava cuptor inox , 40x30x24cm, manere inox disponibil online pe Badabum. Cel mai bun pret pentru produsul . Cuptorul încorporabil cu sondă pentru carne și AutoPilot: prepară automat alimentele până la gradul dorit. Reprezentanta Inoxriv, Italia. Pretul include taxa TVA de , Pretul afisat nu include cheltuielile de livrare. Problema la vasele din inox este că alimentele se pot lipi atunci când nu.


Rezistă la temperaturi foarte ridicate la cuptor , dar există şi vase . Compatibil masina de spalat vase, Da. Sursa de caldura, Gaz si electric . Tava Cuptor Inox 30x24x3cm special pentru bucataria dvs. Disponibila optional si cu.


VANORA TAVA CUPTOR INOX , 40x30x24CM - Tava cuptor inox , 40x30x24cm material : inox , manere inox.

Sunt de acord cu termenii si conditiile magazinului si cu politica de confidentialitate Citeste politica de confidentialitate. Anunta-ma cand este disponibil. Tava pentru copt din inox este ideala pentru a gati diferite preparate la cuptor si este utila in orice bucatarie.


Online si in showroom-urile SensoDays. Cu ajutorul ei puteti pregati mancaruri cu carne, . This Pin was discovered by Cloe. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare