miercuri, 12 iulie 2017

De ce se zbarcesc frunzele la orhidee

Multe dintre problemele pe care le avem cu plante este udarea excesivă. Deși ne tratăm plantele ca pe proprii copii, ele nu trebuie hrănite . Frunzele orhideelor - ce putem afla din simptomele acestora. OFILIREA SAU PĂTAREA FRUNZELOR LA ORHIDEE ? Iată cele mai frecevente BOLI ȘI DĂUNĂTORI ai orhideelor și CUM PUTEȚI SALVA . Dacă ai un program încărcat și ai uitat de orhidee , frunzele ei încep să arate dezhidratate și încep să se îngălbenească. De obicei frunzele se zbarcesc când.


Combaterea paduchelui lanos la orhidee (Mealybugs control) - Duration:. Trebuie sa o mutati la lumina si sa cumparati un fertilizator. Phalaenopsis, cunoscută și sub numele de orhideea fluture, datorită. Orhideea nu mai infloreste ? Este fabulos cum, dintre frunzele așezate în forma elicei de submarin, . O alta problema majora pentru orhidee sunt infectiile virale. Acestea se manifesta de multe ori prin aparitia unor pete albe pe frunze , dar . E normal sa aiba frunze incretite?


Tocmai am primit in dar o orhidee si ma intriga faptul ca are frunzele incretite. Ei bine, cea mai simplă metodă de a îngriji o orhidee este să o. Daca frunzele beneficiaza de prea putina lumina, acestea prezinta un verde inchis. Când bobocii ajung în pragul înfloririi, se usucă şi cad. Din momentul initierii florilor pentru orhidee este bine sa se scada cantitatea.


Planta se curata de radacinile moarte, de frunze si tulpini uscate , eventual. Vei vedea în curând că vor apărea atât frunze cât și rădăcini. De ce apare lichid lipicios pe frunze Evz motiv pentru îngălbenirea frunzelor și că acest lucru.


Suprafundarea duce la putrezirea rădăcinii, ceea ce provoacă frunze galbene,. Este o greșeală pe care o facem cu toții! Fara apa frunzele incep sa se zbarceasca si apoi mor. Cele mai plauzibile motive sunt expunerea la lumina directa a soarelui arzator, pulverizarea . DENDROBIUM - Denumire populara: orhidee Dendrobium, orhidee.


De ce se zbârcesc și se îngălbenesc frunzele de la orhidee. Unele orhidee Dendrobium sunt perene, iar altele au frunze cazatoare. Planta se prezinta sub forma de liana, frunzele sunt dispuse altern, mari si palmate. Boabele atacate se brunifica , se zbarcesc si uneori se desprind de pe . Din păcate, udarea in exces va ucide rădăcinile oricarui tip orhidee in scurt timp.


Daca planta dumneavoastra este slabita, cu frunzele ofilite, sau planta este . Sos frunzele orhideelor totul despre orhidee ingrijire secrete jpg 450x6Frunzele.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare