marți, 25 iulie 2017

Tocator mere second hand

Când însă prelucrarea strugurilor pentru producerea acestor vinuri de maceraţie începe cu. Distanta intre tamburi: -. Aparatele nu pot fi utilizate în alte scopuri. Mecanisme precum zdrobitoare si desciorchinatoare pentru struguri sunt componente esentiale in munca unui entuziast al viticulturii, iar magazinul nostru. Comanda un zdrobitor pentru struguri. Zdrobirea mecanica a strugurilor , care se face cu aparate speciale de zdrobire . Zdrobitor - desciorchinator de struguri ENO 3. In cazul in care vrei sa obtii un vin de calitate superioara, pentru a-l comercializa, nu prea poti face compromisuri, caci doar un aparat cu desciorchinator te va . Descopera gama de zdrobitori struguri si teascuri si cumpara-l pe cel potrivit pentru tine.


Desciorchinator si zdrobitor de struguri , manual (in 1). In scopul eliberarii mustului din boabele de struguri pentru separarea deseminte, pielita si. Accesorii si consumabile pentru zdrobitoare de struguri. Un desciorchinator sau un zdrobitor de struguri este un dispozitiv eficient, care te ajuta foarte mult in procesul de obtinere a unui vin de calitate. Garan ia aparatului e valabil pe o perioad de ani de la data cump r iri.


Motor: 220V, 1CP Dimensiuni cuvă: 900X500 . Mini zdrobitor manual de struguri PMN, Grifo Marchetti Italia. Este o masina pentru zdrobirea strugurilor , proiectata si construita pentru a fi folosita in intreprinderile mici si mijlocii, producatoare de vinuri. Pentru eliberarea mustului din boabele de struguri si pentru separarea de seminte, . Oferte produse si servicii: desciorchinator struguri. Cautam distribuitor in regiunea Dumneavoastra! Pentru magazine avem preturi speciale, de la bucati pret angro!


Model DMA Producator Grifo Italia Caracteristici tehnice si informatii produs. Materialele sunt de calitate iar . Zdrobirea si desciorchinarea strugurilor reprezinta primul pas in procesul de vinificatie,. Momentul de inceput al sezonului ploios marcheaza si momentul in care strugurii de calitate superioara sunt culesi pentru a fi transformati in must si apoi in vin, . ZDROBITOARE- DESCIORCHINATOR , CU MOTOR 0. Acest echipament de zdrobire si desciorchinare, este prima masina ca importanta in . Echipamentul este destinat uzului casnic, pentru zdrobirea si desciorchinarea strugurilor. Instalatiile,masinile si aparatele in vinificatie sunt destinate asigurarii fazelor tehnologice de.


Puteti obtine cel mai bun pret pentru desciorchinator struguri prin intermediul. Oferta noastra mai include si aparat legat vie, foarfeca altoit, foarfeca de vie si . Aparat care preia ciorchinele strugurelui ◊ „ Strugurii sunt luați în primire de cele două macarale automate și duși la zdrobitor. Pretul include taxa TVA de , Costurile de livrare nu sunt incluse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare