miercuri, 4 octombrie 2017

Glisiere blum standard

Glisiera STANDARD - extragere partiala. La orice scula achizitionata de la noi beneficiezi de garantie . Cum montezi glisiere King Slide 3M52. STANDARD , o glisieră cu role apreciată şi o tehnică verificată în timp. Blum , amortizare, amortizoare glisiere pe role, amortizor pentru sertare, amortizor pentru glisiere. Cele doar câteva componente ale sistemului sunt suficiente pentru a acoperi un program . Cumpara acum si iti facem livrarea direct la santier.


Se poate folosi pentru glisierele standard BLUM , pentru METABOX precum si pentru alte glisiere similare. Blum , specialistul austriac in feroneria pentru mobilier isi extinde sortimentul:. Prin intermediul magazinului nostru online aveti posibilitatea de a comanda in Moldova glisiere pentru sertare. Piesă de cuplare BLUM MOVENTO regl.


Standard Wardrobe Closet Design Guidelines on Archishere. Structura interioara din PAL EGGER – ALB CRETA – 18mm. ACCESORII: Balamale BLUM standard. Blum este super ok, am folosit si eu, iar sertarele le-am confectionat din pal. LEI, si de fapt am nevoie de astfel de glisiere , m-a pus pe ganduri.


PRET: de la 4ron/corp lucrat (in functie de dimensiunea corpurilor dorite, a calitatii materialelor si accesoriilor). ABS, feronerie Blum , glisiere sertare si balamale cu amortizare, blat. Blum standard , blat termorezistent mm, inaltator blat, . Extensie partiala Culoare:maro 2mm . Comoda este confectionata din pal melaminat de mm, la care s-a aplicat canturi ABS, balamale si glisiere Blum import Austria, rafturi si usi din sticla, manere .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare