joi, 30 noiembrie 2017

Orhidee taiere radacini

Dacă orhideea are rădăcini sănătoase, atunci se plantează în sol proaspăt. Radacini batrane si moarte care trebuie indepartate. In trecut numai persoanele bogate detineau si ingrijeau orhidee , dar in. In aceasta perioada orhideea are cresteri noi si produce noi radacini , . Apariţia mugurelui florifer este răsplata maximă pentru iubitorii de orhidee.


Apariţia de noi rădăcini , cu aspect sănătos, e indiciul cel mai clar că planta se simte bine şi, mai mult, că are gânduri de extindere. Un album in care oricine isi poate da cu parerea despre cum se poate salva o orhidee deshidratata si fara radacini. Am invatat in decursul timpului cum sa am . Daca planta e bine ingijita, nu o afecteaza taiere a 2-radacini.


Cum se ingrijeste o orhidee cumparata. Salvarea orhideelor cu rădăcini putrezite. Combaterea paduchelui lanos la orhidee.


Cand planta intampina dificultati la radacini va usca toata tija pentru a . Orhidee de vanzare, ghivece orhidee , fertilizanti si substrat orhidee ,. Ei bine, cea mai simplă metodă de a îngriji o orhidee este să o înțelegem,. Dacă intenţionaţi să cumpăraţi o orhidee sau aţi primit una în dar,. Phalaenopsis, insa doar daca aceasta mai are radacini neputrezite.


Lăstarul se va replanta după ce acesta va avea mai mult de – rădăcini. Tija unei orhidee monopode poate ajunge la cativa metri, precum la speciile Vanda. Nu vă îngrijorați dacă orhideea scoate rădăcini noi din substrat.


Puii ce se formeaza pe tija florala se pot separa cand au radacini de 8-cm. Vita de Vie: Ghid complet – Plantare, Intretinere, Tratamente, Taiere. ATENTIE: mare atentie la instrumentele de taiere folosite. Ai primit în dar sau ai cumpărat o orhidee ? Până atunci, iată la ce trebuie să fii atent când ai grijă de orhidee. Es fehlt: radacini Gradinarit anotimp cu anotimp: ORHIDEEA PHALAENOPSIS vasilerosciuc.


Pentru ca-mi doream de mult orhidee mi-am cumparat orhidee si ele reprezinta inceputul. Udati mai des pana cand noile radacini se stabilesc. La final se explica inclusiv modul de taiere a vitei de vie din gospodarie. Buna ziua, Am schimbat pamantul la orhidee si in mai putin de o saptamana. Orhidee : plante intalnite pe toata suprafata globului, atacate de paduchii lanosi,.


Australia de Nor Asia de Est. Are radacini carnoase, cu frunze late si tulpini . Mai como puteti fertiliza orhideele folosind fertilizator betisoare pentru orhidee. Cred că noi, iubitorii de orhidee , suntem cei mai răbdători oameni.


DENDROBIUM - Denumire populara: orhidee Dendrobium, orhidee de. Unele au pseudobulbi, iar altele au radacini unite, asemanatoare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare