marți, 11 septembrie 2018

Orhideea ingrijire

Administreaza-i ingrasamant pentru orhidee in apa pulverizata pe frunze sau diluat in apa de stropit, la fiecare doua stropiri. Dupa inflorire , muta planta la . Cubulețe de gheață în ghiveciul cu orhidee in loc de apa! Orhidee Paphiopedilum primulinum este o orhidee cu inflorire secventiala, nativa din nordul Sumatrei, Indonezia.


Temperatura optima: ° - ° C Apa: udare . Daca doriti sfaturi pentru cresterea altor specii de orhidee , va rugam sa ne contactati,.

Până atunci, iată la ce trebuie să fii atent când ai grijă de orhidee. De obicei a doua înflorire apare mai târziu. Unul din factorii principali responsabili de inflorire este reprezentat de . Fertilizarea la timp a acestor orhidee conduce la o inflorire optima.


In timpul sezonului de crestere (martie-septembrie) se foloseste un fertilizant . Cumpara acum ingrasamant lichid pentru orhidee. Acesta asigura o noua inflorire abundenta si o crestere armonioasa a plantelor. Usturoiul, un elixir pentru orhidee – într-o lună, vei avea o mulțime de flori frumoase. Cum se provoacă o nouă înflorire la orhidee ?

Uite cum poti stimula o noua inflorire la orhideea Phalaenopsis! Vad ca esti inconjurat de Orhidee. Florile orhideelor sunt unele dintre cele mai frumoase din tot regnul vegetal, apreciate si invaluite in legenda inca . O floare de orhidee Phalaenopsis . Stiri si informatii despre inflorire orhidee.


Informatii, articole, poze si video despre inflorire orhidee. Asta până am cumpărat prima orhidee și am văzut că florile rezistă luni la rând! Dar după ce înflorirea se încheie, cum provocăm o nouă înflorire ? Dezavantajul: va trebui sa asteptati destul de mult pana la inflorire , in unele. Unele orhidee Phalaenopsis sunt incapabile din punct de vedere . Pentru a grăbi înflorirea, administrează orhideelor un îngrășământ special pentru orhidee , cu Azot, Fosfor și Potasiu în concentrație de . Pentru a ajuta procesul de înflorire îți recomand ca planta să. Cum schimbi ghiveciul unei orhidee : reguli de bază de care trebuie să.


Speciile de orhidee phalaenopsis și vanda pot înflori și anul împrejur. Planta nu trebuie mișcată în special în perioada de înflorire. Iata cum se îngrijește corect o orhidee ! In acest fel veti avea o planta viguroasa, iar sansele pentru o noua inflorire cresc foarte mult.


Tijele de Orhidee se taie partial, la noduri de la baza spre varf,. Pentru o noua inflorire va trebui sa asteptati in jur de doua- trei luni.

MILTONIA ( ORHIDEE ) - Denumire populara: orhidee panseluta, orhidee Miltonia. Desi multe din ele dureaza chiar si o luna, perioada de inflorire este la fel de . Diferite tipuri de orhidee înfloresc de la la ani. Orhidee : plante intalnite pe toata suprafata globului, atacate de paduchii lanosi, iar in acest caz este recomandata folosirea unui insecticid. Folositi un fertilizator special pentru orhidee si udati floarea cu apa la.


Un alt truc prin care veti putea provoca o inflorire mai rapida a orhideelor este sa taiati . Habitatul natural pentru orhidee este un teritoriu cu un climat tropical. Pentru a obține înflorire , numărași de la baza tijei două-trei noduri și tăiați cu un cuțit .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare