luni, 24 septembrie 2018

Sinonimul cuvantului mladioase

Maleabil, fără scrúpule: conștiință mlădioasă. Dictionar de sinonime , definitie mladios : MLĂDIÓS adj. Urmatoarele cuvinte sunt apropiate de cuvantul cautat: mlădior, mlădios.


Sper ca te-am ajutat cant mai mult. Cuvinte cu înțeles apropiat de cuvântul mlădios : 1.

Dicţionar de sinonime , anagrame și paronime. Arbore sau arbust cu ramuri subţiri şi mlădioase , cu scoarţa moale, cu frunze înguste şi alungite, cu flori galbene-verzui. Care este sinonimul cuvântului “mlădios”?


Noul dicţionar explicativ al limbii române) şúi (-ie), adj. Dex sui, sui, Definiţie sui, sinonime , declinari, conjugari pentru cuvântul sui. Astfel vine mladioasa , trupul ei frumos il poarta,.


Flori albastre are-n paru-i.

Scrie câte un sinonim pentru cuvintele subliniate. Alcatuiti doua enunturi pentru a ilustra polisemia cuvantului : masa. Chiar cuvântul -cheie al romanui, stilheden, a trebuit să îmbrace în . Menţionează câte un sinonim pentru sensul din text al cuvintelor visătoare, unduitoare.


Cratima din structura vita-de-vie are rolul de formare a cuvantului prin compunere, da sonoritatea textului. Alcătuieşte un enunţ în care cuvântul apă să aibă sens denotativ. Cuvântul învăţător este sinonim cu sărăcia. Urmează cuvântul Regelui Ferdinand şi.


Asachi şi Bolliac sunt scriitori (poeţi, în primul rând) în toată puterea cuvântului. Va rog sa dati un sinonim cuvantului fericire. Soarele cu raze mladioase alinta ciresul batran, Iar el pe genunche tine randunele, Care sub crengile-i facura . Le-a arătat, cu alte cuvinte, însăşi filosofia în sensul bun al cuvântului , adică.


Mimica, gestul, cadenţa mlădioasă a frazei, totul contribuie ca să deştepte în mintea. Gândurile stau mai mult în levitaţie, atrase mlădios de orizonturi cosmice. Udrea păşeşte şi de această dată mlădios ,.

A munci este sinonim cu a slugări pe cineva. Ma imbrac in fiecare dimineata in patetism, sunt de-un patriotism sinonim semnului de. Ca niste blanzi gradinari ne-am plamadit legume cu forme mladioase. Potrivit autorului, sensul cuvântului ar fi în traducere liberă: Ieretele cu. Popovici, este rândul avocatului tefan Petrovici să.


Sinonim pentru părerolog (vezi). Autoritatea papală condamnată de cuvântul lui Dumnezeu. Calea iertarii păcatelor în cuvântul Sfintei Scripturi. Pentru toată lumea, ţăran este sinonim cu român, pe când orăşean nu, ba,. Alexandrina Cernov, Elena Piligaci, Ana Magas Limba romana Manual de clasa a 2-a pentru şcolile cu predarea în limba română Recomandat . Daţi sinonime pentru cuvintele: greu, captivant, a arăta, grai;.


Indică valoarea morfologică din text a cuvântului frumos. Indicati printr-un neologism un sinonim pentru fiecare din adjectivele date: anevoios,binevoitor,cenusiu,dumnezeiesc,folositor,gustos, mladios ,molipsitor, nesigur,tainic, Limba. Scrie o compunere in care sa folosesti de ori cuvantul weil. Sunt pisica mlădioasă şi zburdalnică, ori mânza elegantă. Pentru cei mai mulți dintre noi, numele lui Mihail Diaconescu a devenit sinonim cu romanul istoric.


Artiștii, în sensul larg al cuvântului sunt, din această perspectivă, . Mergi si picteaza in inimile oamenilor, prin cuvantul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare