miercuri, 16 septembrie 2015

Drumuri inchise bacau

Situatia drumurilor din Romania. Ninsoarea a lovit aproape toata tara, dar pana la aceasta ora nu s-au inregistrat probleme extraordinare din punct de. Ploile torentiale cazute in ultimele de ore pe fondul avertizarii meteo de tip Cod Portocaliu au condus la unele blocaje pe drumurile. Drumuri blocate zapada bacau - Bacau.


Zeci de drumuri sunt blocate, iar peste 2. A nins în timpul nopții și continuă să ningă în tot județul, prin urmare se circulă cu dificultate.

Sunt închise circulaţiei rutiere drumuri naţionale, iar porturile Midia şi. DN 12B , în Slănic Moldova, judeţul Bacău , pe tronsonul kilometric . Astfel, rămân închise DN 11B, în localitatea Sânzieni, la limita judeţelor. DN1 pe tronsoanele Bacău - Oneşti (în zona localităţii Sănduleni) şi . Mai multe drumuri naționale și județene au fost închise , sâmbătă,.


Bacău – DJ 1Pângăreşti – Oituz, pe raza localităţii Bahna;. Totodată sunt închise în continuare drumuri judeţene, cele mai multe,. Mai sunt drumuri închise în judeţele Bacău (1), Călăraşi (2), .

Mai multe tronsoane de drumuri naţionale rămân închise după ce au fost. Harta drumurilor închise circulaţiei publice pote fi vizionat aici. Circulaţia rutieră este oprită, sâmbătă dimineaţă, pe trei drumuri naţionale, pe tronsoane din judeţele Bacău , Neamţ şi Vrancea, în urma ploilor . Aceste drumuri sunt închise în fiecare iarnă, dar sunt sectoare . Vatra Dornei, în zona localităţii Frasin, în judeţul Bacău pe DNBacău - Oneşti, în zona . Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române anunță că mai multe drumuri sunt . Circulatia rutiera este intrerupta vineri seara din cauza zapezii si viscolului pe drumuri nationale din judetele Buzau, Vrancea, Bacau , Galati . Lista drumurilor , închise pe porțiuni, la primele ore ale zilei. DN 12B, în Slănic Moldova, judeţul Bacău , pe tronsonul kilometric . Traficul rutier a fost închis pe mai multe drumuri naționale și județene.


Judeţul Bacău – DN 12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către . Bacău : DJ 1Pângăreşti – Oituz, DJ 252B Răcătău de Jos – Pînceşti, DJ 1Poduri . Cinci tronsoane de drumuri naţionale rămân închise , ca urmare a ploilor. Sunt drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă: în judeţele Bacău , . Traficul este întrerupt pe drumuri judeţene din Bacău , Covasna, Galaţi, Iaşi şi Suceava şi îngreunată pe drumuri din Covasna, Prahova şi . Trei drumuri naţionale, în judeţele Galaţi, Vaslui şi Bacău , rămân închise în urma ninsorii abundente şi viscolului, în timp ce pe altele se menţin . Duminică dimineaţă, mai sunt închise patru drumuri naţionale: în judeţul. De asemenea, se circulă îngreunat în judeţul Bacău , pe DN1 pe .

Bacău , Buzău şi Vrancea, în timp ce cinci drumuri sunt închise din cauza inundaţiilor. COMUNICAT DE PRESĂ – ISJU Bacau SECTOARE DE DRUMURI JUDEȚENE ÎNCHISE TEMPORAR Având în vedere avertizarea . Potrivit ultimului comunicat, de la ora 20. In urmatoarele zile sunt asteptate noi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare