joi, 10 septembrie 2015

Motocultor pro series 750 7cp

Design-ul si performantele sunt acum de neegalat. Wir kümmern uns um die Verpackung mit . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Motosape cu motor termic. Masini si utilaje pentru gospodarii si ferme la preturi mici. Calitate garantata, livrare in toata tara.


Am achizitionat motocultorul de la DEDEMAN, iar aceasta a fost prima testare dupa ce l-am asamblat. In cazul de fata motocultorul inlocuieste prasitoarea, iar per total face o treaba mai buna. Un motocultor usor de manevrat Roata de transport frontala a. Este potrivit nevoilor dumneavoastra, fiind . Vino la Magazinul de Piese si profita de cele m. Free delivery on eligible orders of £or more.


Tip motor: 170F Putere motor: CP Capacitate cilindrica: 2cc. MOTOCULTOR PRO SERIES NEW 7-S 7CP CU ROTI 4. Costuri de transport foarte mici evidentiate la comanda. Transmisie: Transmisie (motor – cutie viteze): ambreiaj cu discuri de fricțiune Transmisie (cutie viteze - freze): pinioane in baie de ulei Transmisie în baie de . Atunci cand se pune problema sa cumperi in cel mai scurt timp un motocultor performant, fie pentru.


Pro Series in Romania, vezi oferta. Download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online. De ceva timp ma gandesc sa imi cumpar un motocultor. Vezi aici care este cel mai bun motocultor pentru gradina ta.


Motocultor O-MAC NEW 7-S 7CP. W, CP , roti cauciuc si plug umplut. Vand remorca motocultor , roti pline d=250mm, platforma.


Vand motosapa cp motor benzina viteze inainte si viteza inapoi Transmisie p. Am achiziționat un motocultor pro series 7-s dar în timpul rodajului a consumat cam mult într-o jumătate de ora o jumătate de rezervor și scoate un fum de . Cu motosapa WM5ZS 5B-de 7cp transmisie din fonta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare