miercuri, 30 septembrie 2015

Tocator mere pret

Livrare cu verificare disponibila. Tocator de Legume si Fructe MRX, Lame din Otel Inoxidabil. Razatoare tocator legume fructe, mere ,bostani,sfecla . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Tocatoare fructe si legume electrice si manuale la cel mai mic pret.


Depozit de zdrobitoare struguri, mere , pere , prune etc.

Din Germania calitate foarte bună am mai multe uite poze preț diferite de la . Acest tocator de mere , din inox, se adapteaza la o bormasina si este prevazut cu un sistem de siguranta cu baioneta, pentru inchiderea capacului din polietilena . Zdrobitor de mere electric, din inox, cu galeata de colectare. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Zdrobitoare struguri pe site. Unsubscribe from Gabi Mihalache?


Tocator electric fructe-legume Cu tocatorul electric pentru fructe-legume veti taia si procesa rapid si usor legume si fructe mai ales mere sau pere. Pretul produselor include costurile colectarii, tratarii si eliminarii DEEE. Tocatoare si Zdrobitoare mere si alte fructe, ideale pentru a fi introduse in liniile de fabricatie a sucurilor, ideale atat pentru mici gospodari, cat si pentru fermierii .

Tocator Fructe - oferte la preturi avantajoase de la Zilan, Oem. Tocator pentru mere , Mill M 10 complet inox, folosit pentru a obtine suc proaspat. Resturile din gradina, cum ar fi cele rezultate in urma taierii gardului viu, . Descoperiti zdrobitor de fructe la preturi reduse (produse).


Utilajul imbina tocatorul si presa de fructe. Constructia acestuia permite utilajului sa functioneze ca un singur aparat. Razator pentru fructe si legume, Tocator fructe, Tocator legume, Maruntire. Pretul include TVA , Comanda de minim 4Ron si ai Transport Gratuit in . Tocator manual de mere , pere,sfecla,bostan,radacinoase (Stare Nou).


Năsău Județul Bistriţa-Năsăud. Vand tocator fructe nou sau schimb cu cereale telefon 7- arata telefon. Comparati preturile magazinelor online la Tocatoare de gradina Viking gasiti cel mai mic pret , si cumparati . Tocatoare de resturi vegetale si crengi, perfecte pentru un gradinarit eficient, usor si productiv. Ai consultanta gratuita, preturi de neegalat. Moara manuala tocat fructe si legumeMoara manuala pentru fructe si legume.


La produsele fără preț vă rugăm să sunați la Tel. Poate fi introdus cu succes in .

Nimic mai simplu: intra pe site-ul mediagalaxy. Acum ai livrare rapida peste tot in tara, drept de . Linie suc de mere TH40-Loredo. Pret orientativ linie procesare = 16Lei ( TVA inclus). Zdrobitorii de struguri sau de fructe si legume de la Micul Meserias se gasesc in fel si fel de modele potrivite pentru pretentiile fiecarui gospodar.


In catalogul nostru puteti cumpara tocatoare electrice pentru legume si fructe in Moldova la preturi reduse. Comandati online aparate de tocat pt bucatarie .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare