luni, 21 decembrie 2015

Bec stroboscop

LAMPA STROBOSCOPICA TUNING PARBRIZ CU VENTUZE. Functie de stroboscop , creeaza o atmosfera impresionanta in orice club, disco, evenimente sau chiar acasa! Se poate monta pe tavan, podea, . Poza are caracter informativ . Dotari AC geamuri electrice oglinzi electrice proiectoare ceata parbriz incalzit servo directie cu 3.

LED albastre lampi spate si strobo LED parbriz. STROBOSCOP AUTO PROFESIONAL Multiple posibilitati de programare a semnalelor luminoase. Cele mai ieftinestroboscop parbriz. Are montate stroboscoape in grila, stroboscop pe parbriz , girofar de-asupra, pozitii albastre, stopuri fumurii.


Cu alte cuvinte, e o sorcova de . Lumina: PORTOCALIE Diferite jocuri de lumini care se comuta . Stroboscop cu led galben pentru parbriz cu SMD.

Mufa de bricheta , ventuza pentru prindere , alimentare 12V . Puteti obtine cel mai bun pret pentru stroboscop led parbriz prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Accesorii Avertizari Luminoase. Cumpărături Ieftine Lumini LED de Mașină online . Informații despre stoc: 51lei. Cea mai mare ofertă online de girofaruri auto și semnale acustico-luminoase pentru toate utilizările auto, moto si industriale.


Sirena de politie și girofarul de parbriz poți sa iti cumperi de pe ebay… O investiție de maxim euro… jeanbart. Fulgeră ca dintr-un stroboscop. Oferte produse si servicii: lampa stroboscop. La un cumparator real prețul se discută.


LED pentru camioane cu functie stroboscop de putere si intensitate mare. PRINDERE PARBRIZ - CERTIFICAT DE GARANTIE - FACTURA La vanzare. Lampa avertizare stroboscop cu LED.


Are cinci faze: 1, , , stroboscop si semnal SOS si e dotata cu o . Magazin Online accesorii auto tuning: faruri, stopuri, leduri, angel-eyes.

Voice Alert: avertizari vocale. Cobra ESD 7- alimentator auto - suport prindere parbriz. Procedeu de combatere a viiturilor de nisip. Sirene auto (politie, salvare) cu fir sau fara fir (wireless), putere 50W-400W (reali), adresare . Opri motorul şi-şi miji ochii spre soarele dogoritor de dincolo de parbriz.


Luminile străzii îi scăldau faţa ca un stroboscop. Suport auto parbriz universal pentru tableta 7-inch. Montaj Parbrize la domiciliu Bucuresti Autoparbriz Parbrize. Focalizare foarte intensa si uniforma, pe o raza foarte mare, cu un Cutoff foarte bine .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare