luni, 21 decembrie 2015

Legislatie resurse umane 2016

De acum totul a devenit oficial! Este vorba despre plata pensiilor a milioane de . Majorarea vârstei de pensionare înseamnă o pensie mai mare, dar şi o. Despre ce noutăţi aduce aceasta pensionarilor,. Veşti bune pentru pensionari.


De ce numai cei ieșiți la pensie până la 01.

Diacov declara o pensie de aproape 1mii de lei şi o . De anul viitor se schimbă regulile de acordare a unor pensii din Moldova. Precizări referitoare la termenul de aplicare a prevederilor Legii nr. Guvernul a aprobat proiectul noii Legi a pensiilor, la propunerea . Ministerul Muncii a lansat în dezbatere publică un proiect de lege care vizează modificarea articolului 1din Legea nr. Descopera selectia celor mai importante stiri cu tema - sistemul pensii , prezentate. Potrivit acestuia, aproximativ 100.


Pensiile militare, Gigi Becali şi generalul Zisu. NOUTĂȚI privitoare la PENSIILE MILITARILOR.

Extras din Legea Sistemului Unitar de Pensii și completări:. Transformarea pensiei anticipate în pensie pentru limită de vârstă,. SRI nu utilizează termenii de cuantum compus al soldei de funcţie şi al soldei . Personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti se bucura de unele drepturi şi privilegii prevăzute de lege. Aplicarea prevederilor Legii nr. Până acum au fost recalculate aproximativ 65.


Ministrul Muncii a dezvăluit noi informaţii despre salarii şi pensii. Pensii Galaţi a făcut publice ultimele noutăţi legislative care aduc multe. Titular contract (numele si prenumele). Pensionarii sistemului public de pensii cărora li s-au aplicat prevederile art.


Stim ca Romania se afla printre tarile care au cele mai mici pensii medii din Europa, conform ultimelor date economice. Alte statistici oferite de . Moldovenii care se vor pensiona anul viitor vor primi de aproape două ori mai mulţi bani decât ar primi în sistemul actual. Monitorul Oficial, Partea I, . Noutati privind contractul de asigurare sociala.


Casa de pensii sectoriala a M. Conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj a anunţat faptul că a sosit cea. Mai mult, pe baza unor cereri de recalculare, toate pensiile vor fi. Președintele României, Klaus Iohannis, noua lege .

Așa cum te-am obișnuit, îți transmitem noutăți despre pensia ta privată. Pagina oficiala de web a CJP Suceava - Informatii pensii si alte drepturi de asigurari sociale. Ultimele noutati in domeniul pensiilor si altor drepturi de asigurari sociale de stat.


Noutăţi : Politica de confidenţialitate privind prelucrarea şi protecţia datelor cu caracter personal. Ei sunt recunoscuți ca un intermediar al Fondului de Pensii Italian, iar veniturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare