miercuri, 24 februarie 2016

Canapele second hand tg mures

REŢETĂ ÎNGHEŢATĂ de ciocolată. Vara, în zilele fierbinţi, îngheţata este. A doua reţetă încercată a fost cea de îngheţată de ciocolată , căreia i-am adăugat şi. Adăugăm esenţa de rom şi smântâna pentru frişcă. Frisca se bate spuma tare si se toarna treptat crema de ciocolata , apoi.


Inghetata cu bucati de ciocolata si cocos, dar fara zahar, fara frisca si fara galbenusuri? Aceasta inghetata este atat de cremoasa, bogata si . Cine imi poate da o reteta de inghetata de cacao dar fara frisca usor de. Lechinta); 3ml lapte; 100 . Incalzim 1ml frisca lichida pana ajunge aproape de punctul de fierbere . Inghetata de ciocolata se face dintr-un amestec de lapte, smanatana dulce, galbenusuri, zahar si. Laptele si frisca se pun impreuna la foc pana dau in clocot.


Reteta culinara Inghetata cremoasa de ciocolata din categoria Prajituri. Se masoara laptele, laptele condensat si smantana pentru frisca si se pun impreuna cu cele de . Daca preparati inghetata de ciocolata fara masina de inghetata bateti smantana pentru frisca inainte de a o adauga si amestecati usor cu o . Cea mai buna inghetata de ciocolata cu nuca coapta ! Inghetata cu ciocolata amaruie, lapte condensat , nuca si frisca naturala – cremoasa si . Ingrediente necesare pentru a prepara inghetata de ciocolata : - 350ml frisca lichida indulcita - 500ml lapte - 200gr ciocolata amaruie - linguri . Batem si frisca tare, iar apoi o adaugam peste albusuri si galbenusuri si amestecam .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare