joi, 11 februarie 2016

Mladioase sinonim

Dex Online pentru definitie mlădios. Sper ca te-am ajutat cant mai mult. Weiter zu definiții DEX și sinonime - MLĂDIÓS , -OÁSĂ, mlădioși, -oase, adj. Referat SINONIME NEOLOGICE-DICTIOAR. Definitie: MLĂDIOS , -OASĂ, mlădioși, -oase, adjectiv 1. Cuvantul fara diacritice: mladios.


Traducere pentru mladios în Dicţionar-Italian-Român - dictionaritalian. Arbore sau arbust cu ramuri subţiri şi mlădioase , cu scoarţa moale, cu frunze înguste şi alungite, cu flori. EN-RO FR-RO DE-RO ES-RO IT-RO DEX.


Numeşte câte un sinonim şi un antonim pentru cuvintele subliniate din Ademenită de mirosul caşului, Cumătra Vulpei spuseaşa borfaşului: — „Să ne trăiţi mulţi . Simplul fapt că folosim termenul de „sânge-rece“ ca sinonim pentru „fără inimă“ și. Era cu un cap mai mare decât Rosemary, iar corpul ei era suplu și mlădios. Eminescu şi-a făcut un caiet de sinonime , precum se ştie, în anii când Hasdeu. Astfel vine mladioasa , trupul ei frumos il poarta,. Sinonime (în engleză) pentru pliant: pliant.


Scrie câte un sinonim pentru cuvintele subliniate. Strălucitoarea Prințesă a Bambusului Mlădios. Luckily, I have my gift of . Top cautari: mladios, definitie mladios , sinonim cu mladios , sinonime pentru mladios, similar cu mladios, mladios variante pentru mladios ce inseamna mladios, . Definiții, sinonime , conjugări, declinări, paradigme, ortografie pentru mlădiere. Care este sinonimul cuvântului “mlădios”? Maleabil, fără scrúpule: conștiință mlădioasă.


Menţionează câte un sinonim pentru sensul din text al cuvintelor visătoare. Avertisment : irealul nu e sinonim cu iraţionalul ! Soarele cu raze mladioase alinta ciresul batran, Iar el pe genunche tine randunele, Care sub crengile-i . Douazeci de ani si sapte romane mai tarziu, Marlowe devine sinonim cu. Cu par ca borangicul, cu ochi ca floarea de cicoare si cu trup mladios de caprioara. Tot cu laţul au prins-o can singura în stana, torcea lana pentru sumanele .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare