marți, 16 februarie 2016

Manual de utilizare aer conditionat

Instrucțiuni privind siguranța. Pentru a vă asigura de faptul că aparatul funcționează corespunzător, citiți cu atenție acest manual de utilizare înainte de . Pentru o funcţionare corespunzătoare, citiţi şi păstraţi acest manual cu atenţie. Apoi, puteţi folosi aparatul de aer condiţionat prin utilizarea.


Va rugam sa cititi acest manual inainte de a utiliza aparatul.

AER CONDITIONAT DE CAMERA DE TIP SPLIT. INSTRUCTIUNI DE INSTALARE SI UTILIZARE. Aerul condiționat trebuie instalat, mutat sau întreținut de o unitate . Selectarea vitezei ventilatorului.


Apăsaţi din nou pentru a opri unitatea. După citirea acestui manual , păstraţi-l împreună cu manualul de instalare într-o loc. Aparatul de aer condiţionat manipulat incorect poate cauza incendii, şocuri.


Manual de utilizare - video - Daikin Seria FTX-J( engleza ) Pentru achizitionarea acestui produs intra.

Vei avea parte de cea mai racoroasa vara, cu noul aparat de aer conditionat BDIN1de la Beko! LG Aparat de aer condiţionat. Acest aparat de aer condiţionat trebuie aprobat de. După o utilizare de lungă durată, verificaţi dacă suportul unităţii şi soclurile acestuia nu . Ghid de utilizare al pictogramelor de pe ecran.


Nu conectați aparatul de aer condiționat la un prelungitor. Manual Utilizare Aparat Aer Conditionat Nordstar - as PDF File (. pdf), Text File (.txt) or read online for free. Daikin pentru care doriti manualul de utilizare. Inainte de a incepe sa utilizaţi noul aparat de aer condiţionat , asiguraţi-va ca va. Pentru utilizare corespunzătoare, vă rugăm citiţi şi păstraţi acest manual cu atenţie.


In aceasta pagina veti gasi manuale de utilizare a produselor Electrolux. Va rugam pastrati acest manual pentru a va putea documenta in viitor. Contactati un dealer autorizat să instaleze acest aparat de aer condiționat.


După instalare, poprietarul trebuie să utilizeze aparatul de aer condiționat. Simbolurile din acest manual de utilizare și întreținere au semnificațiile de mai. Acest manual de utilizare este utilizat pentru mai multe modele de aparate de aer condiţionat.


Dacă utilizați aparat de aer condiționat în țările europene, vă rugăm să citiți.

Pentru detalii, consultați MANUALUL DE UTILIZARE A TELECOMENZII. Veţi găsi în el multe sugestii despre cum să utilizaţi şi să întreţineţi corespunzător aparatul dumneavoastră de aer condiţionat. Aparatele de aer condiționat sunt obiecte de valoare. Soluţii şi sfaturi, Descărcați manualul de utilizare , CONTACTAŢI-NE. ROMANA Pornirea Ati achizitionat aparatul de aer conditionat tip split, iar un specialist vi l-a instalat.


Manualul de utilizare va furnizeaza informatii importante. Telecomanda se poate configura prin metode: - manuala, prin introducerea codului . Vă mulţumim pentru că aţi ales sistemul nostru de aer condiţionat. Vă rugăm să citiţi acest MANUAL DE UTILIZARE cu atenţie înaintea utilizării şi să îl păstraţi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare