joi, 7 aprilie 2016

Colorant mixt color

Domeniu de utilizare: pentru nuantarea vopselelor lavabile sau semilavabile pentru interior, alte produse pe baza de apa de interior. Pigment albastru fluorescent reactiv UV. Savana cu Teflon este o vopsea lavabila mata pentru interior si se. Germania, Italia, Spania și Franța) și comercializate la preț de fabrică.


PIGMENȚI DE CULOARE YAYA TINTO FIX - de culori.

Decapant pentru vopsea lavabila. STICKY VAR LAVABIL este o vopsea alba, pentru interior, cu var,. Vopsea lavabila Ecoweiss de interior 5L.


Oskar pigment superconcetrat este o pasta concentrata de pigment în. VOPSEA LAVABILA ALBA INNENWEISS, INTERIOR 15L. Incearca pigmenti de la Afacerist. Zeci de tipuri si branduri de vopsea lavabila sau superlavabila te asteapta la .

Pretul include taxa TVA de , LIVRAM IN TOATA TARA ! Gama de coloranţi RENEW UNIVERSAL realizaţi într-o paletă diversificată, servesc la nuanţarea vopselelor lavabile şi a tencuielilor decorative albe, folosite la . Prezintă aplicabilitate buna, putere de acoperire . Acoperiri de efect și pigmenți. Sidef finisaj de lux pentru vopsea lavabila colorata. Coramet:fabricat pe baza de rasini acrilo-stirenice, pigmenti. Suntem unic distribuitor de vopsea lavabila ,adezivi si tencuieli decorative.


Incercam sa va oferim preturi actualizate la produsele prezente in paginile. Intensitatea culorii depinde de suma de pigment adaugata si de tipul de vopsea. ESTE INTERZISǍ amestecarea produsului cu var, humă sau vopsele pe bază de solvenţi organici. Vopsele naturale, fara compusi organice volatili, pentru vopseirea camerelor. Alte culori: Culori mixt pigment Color Intens (tub mare).


O intrebare: am luat vopsea lavabila de la Oskar am luat si pigment si a iesit. Cere preturi comunitatii, cere sfaturi si informatii tehnice comunitatii renovat. Va rugam sa ne contactati pentru pret.


Poti achizitiona acest produs cu:.

Coramet vopsea lavabila de interior se fabrica pe baza de copolimeri acrilo-stirenici, pigmenti , materiale de umplutura si adjuvanti. Pretul este informativ, fara TVA, si difera in functie de culoare. SIMPLU este o vopsea lavabilă pe bază de copolimeri acrilici în dispersie apoasă, pigmenți , aditivi. Se recomandă pentru finisarea decorativă şi de protecţie a . Ne pare rau, dar acest produs nu mai face parte din oferta noastra.


Cerere de informatii si oferta de pret. Ce vopsea lavabila de exterior rezistenta imi recomandati, care sa poata fi amestecata. OSKAR PIGMENT SUPERCONCENTRAT 180ml pentru vopsea lavabila de interior si exterior, cu putere mare de colorare, la cel mai bun pret.


Cumpara Vopsele si pigmenti Pret Sub savana, Sedacolor de la eMAG la preturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare