joi, 14 aprilie 2016

Dispozitiv de spart lemne cu surub

Despicatoare De Lemne la cel mai bun pret, doar la ExperTools. Livrare rapida din stoc la tine. Mașină pentru despicat lemne Hecht 651. Cand spargi lemne, ai grija ca lemnul ce trebuie despicat sa.


Rezedrvorul de ulei hidraulic (1) se afla la baza masinii de. Spargator busteni hidraulic - Forta spargere busteni tone - Inaltime maxima. Tip ulei recomandat: hidraulic OKQLT, Shell Tellus T2 BP.


Masina De Despicat Lemne - Hidraulic. Vand spargator de lemne- busteni nou (la cutie, nedesfacut). Dispozitiv hidraulic de despicat lemne. Gama larga de masini de despicat lemne , fabricate de catre producatori recunoscuti international, la cele mai inalte standarde de calitate.


Nu lucrati cu masina de despicat lemne inainte de a citi instructiunile de operare,. Pericol de incendiu si de alunecare in cazul scurgerii lichidului hidraulic. La POSCH găsiţi despicătorul de lemne adecvat pentru orice cantitate de lemne şi pentru orice aplicaţie.


Gama cuprinde maşini de înaltă calitate pentru . Masinile de despicat lemne , Villager, sunt puternice, sigure si usor de folosit. Masini de taiat si despicat lemne de la 919. Cu aceste masini, lemnul de foc se despica rapid si precis. Cumpărați Maşină de crăpat lemne utilizate pe traktorpool. Despicator de lemne electric, presiune maxima tone se utilizeaza pentru.


Partea de utilaje și scule de mână pentru spart lemne de foc este aici. Mașina cu șurub conic pentru despicat lemne. Informații generale despre componentele . Utilaj-ul pentru despicat lemne de foc este dotat cu un sistem de avans hidraulic care dezvolta . Mai am un grup pompant ( kw, lpm) pe care m-am gandit sa-l pun, dar nu prea justifica, la fel nici cutitul de despicat in patru. Poate despica lemne cu lungime de pana la 1cm. Masa de lucru detasabila pentru despicat la cm( poza 5).


Greutate 1kg, prindere in . Cu ajutorul acestor masini despicatul lemnelor nu va mai fi deloc o problema pentru D-voastra. Masinile moderne de despicat lemne , sunt bazate pe elemente. Pornire: Electrica Hidraulic : litri Lungime de taiere Mai mult. Rezervor ulei hidraulic 18l. Anunțuri de Maşini de tăiat lemne care corespund căutării dumneavoastră: Maşini de tăiat lemne noi și de ocazie de vânzare.


Scule - Unelte - Amenajari Botosani, Utilaj pentru despicat lemne ,Cu motor pe benzina Briggs stratton,de cp,cu ghilotina actionata hidraulic cu to. Linie De Taiat Si Despicat Lemne SSM 2Z zum Verkauf in RO - Jahr: , Kilometerstand:. Lama de fierăstrău este echipată cu ambreiaj la sistemul hidraulic. Ulei hidraulic , : Texaco Rondo HDZ32. Sistem hidraulic puternic cu furtunuri de inalta presiune.


Lățime echipament, : 1cm. Viteza de despicare, : sec.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare