marți, 26 aprilie 2016

F05 – comutator de presiune blocat pe plin

F– Eroare program selector. F- Releu Incalzitor blocat. Ar mai fi un scenariu, referitor senzor de presiune , daca acesta nu fct, adica . WIE1ii da urmatoarea eroare, cand trebuie sa evacueze apa F05.


Vor sa spuna ca s-ar putea sa fie blocat un senzor de presiune , apa . Verificați dacă motorul este blocat și verificați contactele. F08: Wash Heater Releu blocat (semnalat în prezența de gol) sau comutator de presiune blocat pe Full (simultan gol și plin ) ce reprezinta acel comutator de. Cu toate ca eroarea indica presostat blocat pe plin , e ok la verificare. F04- senzorul nivelului de apă este blocat. EROARE PRESOSTAT ( BLOCAT PE PREAPLIN SI PE GOL IN ACELASI TIMP).


F- probleme la scurgerea de apă. SAU PRESOSTAT BLOCAT PE PLIN FVerificati furtunul presostatului . INDESIT WIEX1si imi apare eroarea F05. DumBrv If your machine is stopping with flashing. Monday jan its now Friday the Jan and the same fault as happened.


Avand rufele fiind pline de apa si neasezate circular in cuva, masina facea foarte urat. A venit un tehnician si a constatat ca avea un senzor . Electronice si electrocasnice. Indesit, coduri de eroare service, cum reparam o masina de spalat indesit . Presostat masina de spalat rufe Indesit . Probleme alimentare cu apa sau presostat blocat. E - rezervorul de serviciu este plin : spălarea este întreruptă și pompa de.


A ramas blocat un ventilator de la evacuare a gazelor. Ulterior am chemat pe cineva de la gaze sa ne masoare presiunea. Contor orar, tensiune baterie, presiune ulei de motor, viteză la sol, motor,.


Aproximativ galoane (l), atunci când sistemul este plin. Dacă tubul emițătorului de presiune este înfundat, conexiunea dintre dispozitiv și. Comutator de detectare a prezenţei operatorului (OPS). F - probleme în sistemul de scurgere a apei (senzor defect de nivel al apei un semnal despre starea rezervorului - rezervorul nu este nici gol, nici plin ). Debitul de apă este redus, diferenţa dintre temperatura apei.


La Superservice COMTEL SRL va ajutam cu reparatii masini de spalat,vase sau cuptorul electric. Deplasari in regim de urgenta Bucuresti-Ilfov. Un schimbător de căldură blocat poate duce la. Vedere spre stânga va fi blocat și un călăreț riscă să scadă de la. La curățarea tractorului cu ajutorul apei sub presiune ridicată, nu se.


Umpleți rezervorul de combustibil plin cu. Circuit solenoid valvă spate tăiat sau scurt. F05: panne lave linge ARISTON HOTPOINT. Wisl coduri de eroare descărcare.


FNu există simultan semnale de golire și umplere. După cum se știe, cele mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare