joi, 23 iunie 2016

Frigider beko dden517mwd+ 435 l clasa a+

Livrare gratuita si finantare in rate. Comanda online beneficiind de finantare in rate si livrare . NO FROST: Da Volum net total ( l ): 4Afisaj: LCD Clasa de eficienta energetica:. Rate in magazin, aprobarea. ELECTROCASNICE INGENIOASE CU ANI GARANTIE! Cumpara acest produs, inregistreaza- l in promotie si beneficiezi de 5. Pret avantajos si livrare rapida.


L -am scos din priză vreo ore, şi nu am mai avut probleme de ore. Depozitaři l în punctele de colectare a ambalajelor. Frigider cu usi BDSA250K2S. Capacitate totala utila, 4l. Weiter zu Beko DDEN517MWD+ - DDEN517MWD+ este un produs care ar putea fi cu.


In ceea ce priveste consumul, modelul face parte din clasa energetica A+ , ajutandu-va . Combina frigorifica Arctic ANK366NF+, NoFrost, 3l , Clasa A+ , H 2cm, Alb Volumul net total de care poti profita este de 3litri , dintre acestia 2litri sunt . A+ , usi, volum total brut 5L , volum net frigider 372l,. Problema mea este urmatoarea: am o combina frigorifica Beko 386WD+. Detin un frigider Beko DDEN517MWD+ , 4l , Clasa A+ , No Frost, . Cu un volum total de 4litri Beko DDEN517MWD+ este ideal pentru o familie.


Alt avantaj este consumul redus de energie, acesta fiind incadrat in clasa A+.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare