miercuri, 1 iunie 2016

Separarea puilor de orhidee

Apariția acestor keiki la o orhidee este pur întâmplătoare, nu există un . Acest procedeu este binevenit și pentru separarea puiului de la baza tulpinii plantei mamă. Orhideea este probabil cea mai frumoasă plantă de interior. Mama mea are o colectie frumoasa de orhidee si o data a avut un pui , pe care l-a si taiat si plantat, de altfel. Intuitiv a folosit aceeasi metoda.


Când se transplantează un keiki.

Numită și înmulțirea prin keiki, este cea mai eficientă metodă de înmulțire a orhideelor. Acești pui sau keiki sunt mici plante care se dezvoltă . Orhideele din apartament: Ingrijirea, Transplantarea, Inmultirea,. La speciile care „fac pui ” inmultirea se face prin separarea puilor. Intr-o expunere relativ simplista, iata mai jos cum se transplanteaza un keiki ( experienta personala): 1. Regula este ca transplantarea acestuia . Ce se intampla daca pui otet pe plante - Duration: 4:28.


Hope Against Hope by Audionautix este licen? Creative Commons Attribution.

Ce se vede acolo nu sunt pui de orhidee , ci pseudobulbi si ai face bine sa-i lasi sa se dezvolte pana o sa-i separi, cel putin cate bulbi mari la . Cum se transplanteaza un pui de orhidee ? Mai jos aveti o tehnica sigura de transplantare a unui puiut de orhidee. Es fehlt: separarea Radacina, tija sau pui? Puii ce se formeaza pe tija florala se pot separa cand au radacini de 8-cm. Puii se planteaza in substrat de orhidee , care le favorizeaza . Mă gandeam acum câteva luni că am destule orhidee , dar că nici una nu a făcut vreodată keiki pe tijă.


Aceasta face pui pe tija, imediat după ce înfloreşte. Bromeliile sunt in marea lor majoritate epifite, adica in mediul natural cresc pe scoarta copacilor, asa cum fac si multe orhidee. In mediul natural separarea puilor. Daca iti plac orhideele si vrei sa ai cat mai multe in casa ta, citeste urmatorul articol si.


La separare , radacinile acestora trebuie sa aibe minim cm. Radacinile acestor pui , de cele mai multe ori apar natural. S-ar putea sa fie un pui ,( nu vad prea bine) dar nu te gindi ca o sa-l. Orhidee Phalaenopsis albastra - regina orhideelor este disponibila intr-o noua culoare. Exista insa si varietati de orhidee cu care ne putem descurca.


Unele orhidee formeaza pui la subsuoara frunzelor, care au si cateva . Puii de plante și Kindel de orhidee în mod corespunzător - cultivare. Separare pui orhidee tagıyla alakalı sonuçları VideoTarts aracılığıyla görüntüleyin.

CAND SI UNDE SE VA DESFASURA? Ploiesti, Centrul de Conferinte Meda Consulting, str.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare