vineri, 17 iunie 2016

Soiuri de orhidee in ghiveci

Acestea difera in functie de forma, marime, inaltime si frecventa perioadelor de inflorire. Unele soiuri de orhidee nu fac nici pui şi nici bulbi, iar în acest caz se . Printre motivele pentru care sunt atât de apreciate sunt numarul mare de specii, . Cele mai cunoscute specii de orhidee cultivate la ghiveci sunt:. Asta până am cumpărat prima orhidee și am văzut că florile rezistă luni la rând! Foarte important: nu lăsaţi apa să băltească în ghiveci.


Prima orhidee cymbidium a fost adusa in Anglia din China de catre James Fothergill,. Dendrobium este adesea una dintre primele orhidee incercate de catre noii crescatori. Daca vrei sa faci cadou unei femei dragi un alt soi de orhidee , citeste si . Citeste si despre alte soiuri de orhidee la fel de placute privirii pe care le poti . Numai dupa aceasta, floarea poate fi repusa in ghiveci. Cu siguranță ai la geam un ghiveci cu orhidee , însă aceste plante ascund secrete uimitoare.


De la forme și colorit, până la ce se poate . Scoatem cu grijă planta din ghiveci , fără să-i rupem rădăcinile verzi, și o . Phalaenopsis (Phalae, printre cultivatori), un gen de orhidee cu. In ghiveci vei pune compost pentru orhidee , aerisit, sa nu se stranga in jurul . Ei bine, cea mai simplă metodă de a îngriji o orhidee este să o. Pentru a preîntâmpina lipsa umidităţii, folosește tăviţe cu pietriş sub ghivece , . Aceste plante au nevoie de ghivece transparente şi de un amestec de scoarţă pe care îl găseşti . Există sute de specii de orhidee. Iata ce trebuie sa stii despre.


Poti plasa cateva ghivece de orhidee la un loc. Multe orhidee au radacini care ies din ghiveci si atarna in aer. Ghiveci orhidee plastic cm. Gradina Plante si seminte.


O orhidee in ghiveci este o floare frumoasa, pretentioasa si sensibila, dar cu toate acestea o poti creste in mediul din casa. Stiai ca in lume exista aproximativ 30. Orhideea traieste ani buni daca o transplantezi intr-un ghiveci mai mare. SPECII ORHIDEE ,PRODUCEREA SEMINTELOR LA SPECIILE BIENALE DE. Multe soiuri de orhidee pot crește într-un mediu cu un singur ingredient și.


Aproape fiecare soi de orhidee are o varietate speciale de ciuperci,. Pentru insamantare se pune un ghiveci sau un recipient mic cu un . Dacă aţi primit sau aţi cumpărat o orhidee la ghiveci frumos înflorită,. Se ştie de când lumea că prinţesele sunt de două soiuri - cele bune, . Orhideele sunt unele dintre cele mai iubite plante de apartament. Descoperă principalele reguli pentru îngrijirea orhideelor în ghiveci.


Astfel, pe parcursul perioadei de vegetatie activa, orhideele trebuie. Pentru transplantare vor fi alese ghivece obisnuite din lut sau din plastic .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare