vineri, 19 august 2016

Inmultirea orhideei video

Hope Against Hope by Audionautix este licen? Creative Commons Attribution. Taierea tijelor la orhideea phalaenopsis! Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently. Violete africane, african violet, plantlets, inmultirea mini-sinningiilor, gesneriaceae, clubul roman de. Orhideele se află cu siguranță printre cele mai iubite flori.


Despre înmulțirea acestora trebuie să știți că o puteți face acasă, singuri, fără . Adeseori orhideele după înflorire formează la nodurile tijei florale unul sau chiar trei puiuti, numiți de către iubitorii de orhidee Keiki, ceea ce în . Cum să dezvelești mugurele de orhidee și cum să aplici pasta . Uneori, pe tulpina florală a orhideii apar mici plantule, numite keiki (sau pui, în limba hawaii-ană). In trecut numai persoanele bogate detineau si ingrijeau orhidee , dar in timp . Daca in laboratoarele de specialitate se practica inmultirea orhideelor prin seminte si fertilizarea acestora din urma prin tehnica In vitro, pentru un cultivator de . Citesc din ce în ce mai des tot felul de articole despre înmulţirea orhideelor şi… sunt multe articole. Scrise de oameni neinformați, ca să fiu . Ingrijire-orhidee-inmultire-boli-ingrijire 30. Mic indrumar pentru incepatori despre orhidee ingrijire, inmultire , boli. Speram ca in curand sa putem produce si afisa propiul video legat de . Exista insa si metode mult mai simple si accesibile de inmultire a. Kirita cand era panicat: El a trecut prin aceeasi situatie ca mine- VIDEO.


Trucuri de îngrijire şi înmulţire. Phalaenopsis, cunoscută și sub numele de orhideea fluture,. Controale în toate maternitățile. Dintr-o singură orhidee poți obține o sută de flori. Ele recurg la diferite trucuri pentru a-si atinge scopul dorit (culoarea si mirosul deosebite, asemanarea izbitoare cu diferite insecte).


Orhidee – fertilizare, ingrijire, udare, provocarea infloririi. Mai exista si o metoda industriala de inmultire , „In Vitro“, dar care se face numai in . O metodă unică de înmulțire a orhideelor fără stimulatori și hormoni. Toți iubitorii orhideelor o. Ce se vede acolo nu sunt pui de orhidee , ci pseudobulbi si ai face bine sa-i lasi sa se dezvolte pana o sa-i separi, cel . Ca sa infloreasca frumos si abundent, orhideea aceasta are nevoie. Planta săptămânii: Exotica orhidee Cymbidium, mai uşor de crescut decât ai fi crezut. Pentru a stimula înmulţirea la orhidee trebuie să urmaţi câţiva paşi.


Radacinile de Orhidee sanatoase le recunoasteti usor, ele sunt de culoare gri- verde. Se intampla adesea ca, in cazul in care planta nu a fost transplantata. Orhideea este o floare gingașă și frumoasă — adevăratul simbol al.


Speciile de orhidee este dublu fata de numarul de speciilor de pasari si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare