joi, 4 august 2016

Teava cupru colac

Intra pe site-ul Romstal si vezi si alte produse din aceeasi . Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Aflati informatii despre pret si. Se livreaza in cantitatea ceruta . Teava este ambalata in colaci de m. TEAVA CUPRU COLAC MOALE 22X1. Preturile afisate sunt valabile in Centrul Comercial Ambient din Sibiu Cere oferta pentru orasul tau. Pentru detalii va rugam descarcati pliantul de prezentare al Tevi cupru colac termoizolata (-mm) sau contactati.


Nu avem produse in aceasta categorie. Fotografiile produselor au caracter informativ. Cumpara teava cupru 15xonline pe eMAG. EAVĂ CUPRU COLAC IZOLATĂ, 15XFEINROHREN. Livrare prompta in toata tara.


Producator Ekoinstal Solar. Locatie de utilizare, Interior. Utilizare, Lipire la cal Sudura. Domeniu de utilizare, Apa, Apa potabila, Incalzire. Pretul nu include discountul si taxele.


Vizualizare generală rapidă. Dublu click pe imaginea de mai sus pentrua vedea poza întreagă. Izolatia, deosebit de fina, . Afla mai multe despre durata extinsa de viata si performantele Feinrohren. Accesorii montaj aer conditionat Colac 50ml de teava cupru 1/35mmx76mm CU6.


Comanda online si ridica o casa la preturi minime, noi îti facem livrarea. Alege din peste 40de produse de materiale de constructii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare