luni, 1 august 2016

Noutati pensii 2016

Viata Libera OnLine - Ziar independent Stiri Noutati Galati 06:JOI,. Daca intrunesc conditiile de a iesi la pensie anticipat(peste ani) cu diminuarea. Dosarul de pensionare – metodologie de întoc… feb. Sumele cu titlu de pensie , rezultate în urma recalculării, se cuvin de la data de 01.


Sondaj CURS - Vești foarte rele pentru Guvern.

Românii susțin că o duc foarte prost și că măririle de pensii și salarii nu au crescut puterea de cumpărare. Ministerul Muncii anunță că românii vor avea pensiile mărite în luna. Precizări referitoare la termenul de aplicare a prevederilor Legii nr. Guvernul a aprobat proiectul noii Legi a pensiilor, la propunerea . Potrivit acestuia, aproximativ 100.


Descopera selectia celor mai importante stiri cu tema - sistemul pensii , prezentate. Pensiile militare, Gigi Becali şi generalul Zisu.

NOUTĂȚI privitoare la PENSIILE MILITARILOR. Extras din Legea Sistemului Unitar de Pensii și completări:. Transformarea pensiei anticipate în pensie pentru limită de vârstă,. SRI nu utilizează termenii de cuantum compus al soldei de funcţie şi al soldei . Personalul auxiliar de specialitate al instanţelor judecătoreşti se bucura de unele drepturi şi privilegii prevăzute de lege. Aplicarea prevederilor Legii nr.


Până acum au fost recalculate aproximativ 65. Ministrul Muncii a dezvăluit noi informaţii despre salarii şi pensii. Pensii Galaţi a făcut publice ultimele noutăţi legislative care aduc multe. Titular contract (numele si prenumele). Pensionarii sistemului public de pensii cărora li s-au aplicat prevederile art.


Stim ca Romania se afla printre tarile care au cele mai mici pensii medii din Europa, conform ultimelor date economice. Alte statistici oferite de . Moldovenii care se vor pensiona anul viitor vor primi de aproape două ori mai mulţi bani decât ar primi în sistemul actual. Monitorul Oficial, Partea I, . Noutati privind contractul de asigurare sociala.

Conducerea Casei Judeţene de Pensii (CJP) Gorj a anunţat faptul că a sosit cea. Casa de pensii sectoriala a M. Mai mult, pe baza unor cereri de recalculare, toate pensiile vor fi. Președintele României, Klaus Iohannis, noua lege . Așa cum te-am obișnuit, îți transmitem noutăți despre pensia ta privată.


Pagina oficiala de web a CJP Suceava - Informatii pensii si alte drepturi de asigurari sociale. Ultimele noutati in domeniul pensiilor si altor drepturi de asigurari sociale de stat. Noutăţi : Politica de confidenţialitate privind prelucrarea şi protecţia datelor cu caracter personal.


Ei sunt recunoscuți ca un intermediar al Fondului de Pensii Italian, iar veniturile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare