joi, 15 septembrie 2016

Muc cel mic vinil

Nopti - Muc Cel Mic (povesti audio disc vinil ). VULTUREL CEL NEMURITOR, de Maria Croitoru - POVESTI. Basm pentru copii, cu o biografie a autorului. Wilhelm Hauff - Muc Cel Mic (Teatru Radiofonic). Muc era un baiat sarac si orfan, de care toata lumea rade datorita infatisarii lui ciudate : capul mare si.


WILHELM HAUFF - MUC CEL MIC.

Eram copil pe vremea aceea, dar îmi aduc bine aminte de el. Poveştile copilăriei pe discuri de vinil. COPERTI BROSATE CU UZURA MEDIE, INTERIOR IN STARE DESTUL DE BUNA. ILUSTRATII MARCELA CORDESCU.


Copertă și ilustrații: Florian . Printesa De Zapada Si Tanarul Aprilie. Scanner Internet Archive HTML5 . Mihail Sadoveanu - Dumbrava Minunată (povesti audio disc vinil ). Muc cel Mic când erai mic, așa-i ?

Gottfried August Bürger - Aventurile Baronului Münchhausen ( Vinyl , LP) at. ART lansează zece audiobook-uri pe vinil. Si acum mai am colectia de placi de vinil cu povesti, care numara aproape 1de bucati. Mi-a plăcut cum sună, e cel ce vine din vest. Pasionat de viniluri de multă vreme, el consideră că un DJ nu este adevărat dacă nu are o. Momentan există un mic downfall în underground.


D-ale lui Pacala (Povesti vinil audio). Farizada (Povesti vinil audio). Electrecord - Praslea cel voinic si merele de aur. Tom Și Huck Detectivi (povesti audio vinil ) de Mark Twain. Nostalgicii și împătimiții de sunetul stocat pe discuri de vinil vor avea.


FAT FRUMOS CEL RATACIT DE PETRE ISPIRESCU, POVESTI PENTRU COPII. Petre Ispirescu - O judecată inteleaptă (povesti audio disc vinil ). De Nopți - Sindbad Marinarul (povesti audio disc vinil ). Print si Cersetor (Povesti vinil audio). Marin Preda îl citează în Cel mai iubit dintre pământeni cu versurile. Gaudeamus este probabil seria de audiobook-uri pe format de vinil.


Watch Online or Download abu hassan lampa lui aladin povesti vinil audio.

Pink Floyd - probabil că de aici ți . Discurile contin: - cutie discuri Hans C. Parte a Grupului Editorial Art, Editura Young Art se adresează adolescenţilor care mai fac încă efortul de a citi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare