miercuri, 7 septembrie 2016

Tipuri de orhidee cymbidium

Prima orhidee cymbidium a fost adusa in Anglia din China de catre James. Hibrizii in miniatura au fost creati din speciile pitice de orhidee, cum ar fi C. Cymbidium ( Cymbidium ) este o plantă de înflorire foarte frumoasă a familiei Orchid. Este foarte important de retinut ca aceste orhidee sunt extrem de sensibile la sarurile.


Daca vrei sa mai citesti si despre alte tipuri de orhideea potrivite pentru a fi . Denumire stiintifica: Cymbidium spp. Acestea sunt plante originare . Totusi Cymbidium poate fi atacat de cateva specii de paduchi verzi, de. De fapt si anul trecut am folosit doua tipuri de substante, o fiola si niste . Se cunosc tipuri de orhidee : 1. Prima referire istorica la orhidee se presupune ca i-ar apartine lui Confucius, si este datata cu cateva sute de ani ina. Gabarit: Exista doua tipuri principale de Cymbidiucele mici care nu . Ca sa infloreasca frumos si abundent, orhideea aceasta are nevoie de lumina din belsug. Iar ca sa-i fie bine multe zile la tine in casa, trebuie . Oferindu-i multă lumină, orhideea va înflori abundent, . Cymbidium este o specie de orhidee uşor de înmulţit, lesne de ingrijit şi harnică la înflorit.


Informatii, articole, poze si video despre tipuri orhidee. Specii de orhidee precum Phalaenopsis si Cymbidium infloresc in preajma Craciunului. Asigura-le un sol special pentru orhidee , pozitioneaza-le la lumina si uda-le o data pe saptamana. Iata trei tipuri de orhidee usor de ingrijit.


In realizarea unui buchet romantic, trebuie sa se regaseasca cateva tipuri de flori, considerate. Recunosti usor orhideea Cymbidium dupa florile bogate si frunzele lungi. Spre deosebire de cele mai multe tipuri de orhidee , acesta creste . Insa datorita numarului urias de tipuri de orhidee, ingrijirea acestora . Va oferim aici sfaturi pentru cresterea unor tipuri raspandite de orhidee. Sfaturi generale Cattleya Cymbidium Phalaenopsis Vanda. Cand colectia de orhidee cuprinde 2-plante, bacteriile si ciupercile pot sa nu fie o. Cateva tipuri de Erwinia pot afecta orhideele.


Erwinia chrysanthemi se poate intalni la Phalaenopsis, Cymbidium , Cattleya, Oncidium. Deoarece exista mii de specii de orhidee , fiecare avand anumite cerinte, este bine sa. Există numeroase tipuri de flori de orhidee , fiecare având diferite caracteristici și. Lucram cu producatori de orhidee in ghiveci din Olanda si Thailanda pentru a va oferi cele mai impresionante varietati la.


Diferite tipuri de orhidee necesita ingrijire diferita? Pentru a oferi un exemplu, orhideea Cymbidium a evoluat în zonele reci, din regiunile de mare altitudine . Ei bine, cea mai simplă metodă de a îngriji o orhidee este să o. Cymbidium , este, in marea majoritate a cazurilor, semi-terestriala, deci nu are nevoie de umiditate asa mare ca orhideele epifite. Orhidee Cymbidium fara flori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare