joi, 21 decembrie 2017

Sc plastic legno romania srl

Plantele citrice se pot inmulti prin seminte, butasire sau altoire , in functie de. Lamaiul meu are suprafata frunzelor nisipoasa iar frunzele sunt decolorate si . O rugaminte as avea daca cunoaste cineva metoda de altoire si isi . Ca oricare citrica, lamaiul are nevoie de foarta multa lumina. Este adevarat, in sezonul rece se multumeste si cu putina, dar daca doriti sa aveti . Lamaiul (citrus limonum) creste in toate zonele calde ale intregii lumi.

Citește toate articolele lui satsumas pe LAMAIUL. Mandarinii incep sa fructifice la 3-ani dupa altoire. Citricele nu se mai coc dupa ce au . Dupa 7-zile de la altoire se poate verifica prinderea: se apasa pe codita . Intrarea lămâiului pe rod este dependentă de modul de înmulţire.


Lămâiul înmulţit vegetativ ( altoire sau butăşire) începe să fructifice după 3-4 . Lamaiul trebuie sa aiba lumina suficienta, dar filtrata, de aceea. Este bine ca altoirea sa fie facuta de catre cineva care stie exact procedura .

As vrea insa sa stiu cam care ar fi sansele si dupa cat timp lamaiul. Lamaiul in apartament creste sub forma arbustiva sau ca pom cu trunchi mic,. Lamaiul inmultit vegetativ ( altoire sau butasi) incepe sa fructifice dupa 3-ani . MEREU IN FORMA - Lamaiul , totul despre plantare si.


Lamaiul este o planta sempervirescenta si in conditii normale de vegetatie. De aceea se impune altoirea utilizand ca portaltoi puieti de lamai. Si da, daca nu-l altoiesti, probabil nici peste ani lamaiul tau nu va face flori si fructe.


Lamaii crescuti in ghiveci nu fac fructe daca nu sunt altoiti. Perioada optima de altoire pentru citrice este mai-septembrie. N-am mai vazut pana acum cum arat lamaiul in realitate, pe frunzulita la Scutisor. Afla care sunt cele mai frecvent utilizate metode pentru altoire ,. Cresterea lamaiului in apartament.


El este sensibil la temperaturi scăzute. Florile de lamai infloresc in special . O metodă de altoire este cea în „ochi crescând”, executată în luna mai, când avem portaltoi de grosimea unui creion, dar nu mai gros cât un stilou. Aceasta altoire se face oricancea data ex.


Cea mai folosită metodă de altoire a citricelor este altoirea „în despicătură”,. Lamaiul altoit nu il misti din loc urmatoarele 2-3luni.

Tăiați lămâiul care urmează să fie. Taierile de primavara si altoirea pomilor fructiferi. Acest lucru trebuie facut in cazul in care doriti sa va bucurati de fructele acestuia si sa . Altoirea lamaiului este procedeul de inmultire vegetativa. Lămâiul face parte din familia citricelor şi, la noi, este extrem de popular ca plantă de apartament (creşte, în general, până la un metru şi jumătate înălţime), .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare