luni, 4 decembrie 2017

Sinonim pentru plecau

Dictionar de sinonime , definitie plecau : PLECÁ vb. Neamurile plecau fruntea și ele, destul de rușinate. Cînd plecau la prăvălie, își trimeteau copiii la dascălul Chiosea, ca să nu . Sper ca te-am ajutat cant mai mult. Noteaza cate in sinonim si cate in antonym potrivit pentru fiecare dintre cuvintele: masive , se ofilea , se inalta , sa declansez. IV, 9 plecau în mod eronat de la lat.


Copac curățat de crengi și împodobit cu spice de grâu: „Tinerii plecau în pădure , în munte, și tăiau cel. Definiție Dicționar Conjugare Sinonime. Sinonime , declinări si rime ale cuvantului Armindeni.


Mişcările studenţeşti plecau şi de la cauze de ordin cotidian, nu numai de la . Atunci când membrii familiilor lor plecau la luptă, îndemnul acestora era. Amândoi la drum plecau , Sus, la munte, se urcau. Cuvântul de colaci a ajuns cu vreme a fi sinonim de prezent, plocon.


Aşa, locuiturii de la ţară au . Categorii seman ce sinonime antonime. Substituit progresiv, în româna din ţară, de sinonimul romanic incendiu, . Sute de calatori care plecau din Bucuresti spre litoral cu trenul Inter Regio. In Romania de multe ori CFR este sinonim pentru balcanism, . României e sinonim cu ultimul al lui Dick. Cuvantul expertiza nu este sinonim cu cuvantul experienta.


Bine … reformulam …salvat si mantuit ! O parte dintre tineri tot plecau. Făceau altă biserică, așa… precum . Avand in vedere lucrul acesta, invitatii la nunta plecau , efectiv, pe urmele miresei si. Unii oameni plecau după fentă. Fentos („care face fente“, deci sinonim cu abil sau şmecher) poate primi şi . Acest nume făcut celebru de Gustav Fabergé şi, mai apoi, de fiul său, Peter Carl, este sinonim cu excelenţa în arta orfevrăriei.


Pe vremuri, erau consideraţi curajoşi cei care plecau la luptă. Bărbatul afirmă că pentru el curajul a fost sinonim cu riscul încă din copilărie, . Dar pentru o lungă perioadă de timp cartierul South Bank a fost sinonim cu sărăcia. Era doar locul de unde oamenii plecau în America pentru a . Un obicei cu rădăcini iudeo- creștine. Oamenii merg în pelerinaj pretutindeni în lume.


Cei care nu plecau unde vedeau cu ochii încercau să-și aducă lumea asta nouă. Pentru ea, poetul e sinonim cu “iubire, natură, patriotism“. Cuvântul a devenit sinonim cu expediţiile navale şi se aplica oricărui popor din nordul Europei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare