joi, 14 decembrie 2017

Trafic a2 live

Cinci tronsoane de drumuri naţionale rămân închise , ca urmare a ploilor. Sunt drumuri judeţene cu circulaţia întreruptă: în judeţele Bacău , . Mai multe drumuri ÎNCHISE din cauza ploilor abundente! Traficul este întrerupt pe drumuri judeţene din Bacău , Covasna, Galaţi, Iaşi şi Suceava şi îngreunată pe drumuri din Covasna, Prahova şi . Duminică dimineaţă, mai sunt închise patru drumuri naţionale: în judeţul.

De asemenea, se circulă îngreunat în judeţul Bacău , pe DN1 pe . Drumuri închise din cauza inundațiilor. Bacău , Buzău şi Vrancea, în timp ce cinci drumuri sunt închise din cauza inundaţiilor. COMUNICAT DE PRESĂ – ISJU Bacau SECTOARE DE DRUMURI JUDEȚENE ÎNCHISE TEMPORAR Având în vedere avertizarea . Potrivit ultimului comunicat, de la ora 20.


In urmatoarele zile sunt asteptate noi . Astfel, rămân închise DN 11B, în localitatea Sânzieni, la limita judeţelor. DN1 pe tronsoanele Bacău - Oneşti (în zona localităţii Sănduleni) şi .

Bacău – DJ 1Pângăreşti – Oituz, pe raza localităţii Bahna;. Totodată sunt închise în continuare drumuri judeţene, cele mai multe,. Mai sunt drumuri închise în judeţele Bacău (1), Călăraşi (2), . Harta drumurilor închise circulaţiei publice pote fi vizionat aici. Circulaţia rutieră este oprită, sâmbătă dimineaţă, pe trei drumuri naţionale, pe tronsoane din judeţele Bacău , Neamţ şi Vrancea, în urma ploilor . Aceste drumuri sunt închise în fiecare iarnă, dar sunt sectoare . Situația drumurilor închise din cauza inundațiilor.


Vatra Dornei, în zona localităţii Frasin, în judeţul Bacău pe DNBacău - Oneşti, în zona . Zeci de drumuri din judeţele Neamţ, Vrancea şi Bacău au fost blocate din cauza ploilor torenţiale căzute în ultimele de ore, zonele . Centrul INFOTRAFIC al Poliției Române anunță că mai multe drumuri sunt . Circulatia rutiera este intrerupta vineri seara din cauza zapezii si viscolului pe drumuri nationale din judetele Buzau, Vrancea, Bacau , Galati . Lista drumurilor , închise pe porțiuni, la primele ore ale zilei. DN 12B, în Slănic Moldova, judeţul Bacău , pe tronsonul kilometric . Traficul rutier a fost închis pe mai multe drumuri naționale și județene. Judeţul Bacău – DN 12B, la ieşirea din localitatea Târgu Ocna către . Bacău : DJ 1Pângăreşti – Oituz, DJ 252B Răcătău de Jos – Pînceşti, DJ 1Poduri . UPDATE ORA 17:30: de drumuri sunt în continuare închise.

Iaşi, Neamţ, Vaslui, Bacău , Covasna, Braşov, Prahova, Dâmboviţa . Harta INFOTRAFIC - DRUMURI ÎNCHISE în România din cauza vremii rele. S-au remediat avariile la rețeaua de . Dorotea iar în județul Bacău pe DJ252B Răcătău de Jos . Ultima ora: Ce drumuri sint blocate sau inchise ! Nici pe drumurile judetene, de care se ocupa firma Sotirex Bacau , situatia nu a fost ieri una . Iași sunt închise circulației din cauza viscolului care formează pe carosabil suluri de zăpadă. Trei drumuri închise în continuare din cauza inundațiilor.


La această oră nu sunt drumuri naționale închise sau cu restricții de tonaj din. CNADNR - Ridicare restricție de tonaj pe DN 1 între Onești și Bacău.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare