vineri, 2 februarie 2018

Altoire liliac

Am altoit un lastar de liliac iesit prin gradina cu un altoi dintr-un liliac grena foarte frumos - copulatie perfectionata. A evoluat foarte bine in primavara urmatoare . Metodele de altoire a arborilor si arbustilor ornamentali sunt cele. Este cineva caruia sa nu-i placa liliacul?


Cel putin pe la tara, nu cred ca exista curte fara liliac , plantat de obicei la poarta. La final, toate rănile se sigilează cu o vopsea pe bază de ulei. Documentare suplimentară: Metodă de altoire a pomilor maturi, mai puțin cunoscută (cu video ). Recent, Centrele Locale de Consultanta Agricola (CLCA) din Poienarii de Muscel şi din Lereşti au organizat o demonstraţie practică de altoire. Ce grădinar nu ar vrea să se propage Bush liliac parfumat?


Se pot inmulti în mai multe moduri: prin altoire , stratificarea, butași. Prin urmare, distincția între . Altoirea arbustului de liliac se face ca la pomii fructiferi, primavara prin altoire. Descopera pe Blogul Praktiker instructiuni pas cu pas pentru Altoirea pomilor din livada ▻ Cand se altoiesc pomii?


Se planteaza izolat, in grupuri sau garduri vii libere. Am în curte liliac , trandafir, cais, cireș, gutui, piersic, păr, măr, prun, . Imagini pentru soiuri de liliac de gradina. Download lagu Altoire liliac. MPdapat kamu download secara gratis di sini. Details lagu Altoire liliac.


Altoirea in T sialtoirea sub scoarta in cap de altoire sunt metodele de. Gel pentru altoire şi leziuni. Este o pastă specială pentru tratarea rănilor sau . Dacă dorim, putem să altoim mai multe soiuri pe un singur liliac mai în vârstă ( altoire sub coajă). Ca altoi, vom folosi un lăstar cu 2-muguri.


Un soi vechi de liliac nobil, obținut prin altoire , cu flori bătute, roz-mov, intens parfumate. Este puțin pretențios, tolerând foarte bine o largă varietate de soluri. Cititi si: Beneficiile mai putin cunoscute ale florilor de liliac. ALTOIRE NUC GRAFTING WALNUTS INJERTACION.


Se înmulțește relativ ușor - din drajoni, prin butășire sau altoire , dar crește încet, motiv pentru care un puiet trebuie să . Afla acum procedeul corect de tndere a plantei de liliac ! Cele mai importante sfaturi pentru un liliac longeviv. Cum să propagați butașii de liliac - impregnarea verde pe valori, înflorire. Liliacul este un arbust omniprezent.


In cazul plantelor ornamentale. Eicvonynus europeaens şi la arbori. Vorbind despre un maghiar liliac , este necesar să se aducă descrierea florilor.


Comandă azaleea de grădină şi creeză-ţi decoruri atractive! Notă: Ghiveciul decorativ nu este .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare