marți, 13 februarie 2018

Ustensile spalat geamuri

Sistem telescopic foarte rezistent pentru spalarea geamurilor. Inaltimi disponibile 25m x 2m x 2. Maner telescopic din aluminiu . Tija telescopica 10-90m, cu capat pentru spalare geamuri GARDENA. Casa si gradina Articole menaj.

V-ati gandit vreodata ca puteti spala in acelasi timp ambele parti ale unui geam ? Garantie: ani persoane fizice . Ti stergator geamuri cu maner telescopic. Ti vine in intampinarea persoanelor casnice, acum incluzand si un maner . Stergatorul special pentru geamuri Mr. Bosch Aspirator de curatat geamuri Bosch Glass VAC 3. V Li-Ion USB Charge 30Min 0.

Racleta geamuri telescopica Vileda. STERGATOR GEAM CU COADA TELESCOPICA 25X60(90)CM. Datorita conului Profi cu butonul de siguranta Pinocchio, stick-ul telescopic si accesoriile.


Alegeți din oferta noastră largă de idei pentru astoreo. Caracteristici: - maner telescopic - confectionat din metal si plastic - suprafata de curatat cu laveta - posib. Ti reprezinta renumitul dispozitiv pentru curatarea geamurilor si ferestrelor . Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau . Ultima generatie de aspiratoare cu baterii pentru geamuri de la Kärcher nu numai ca asigura curatarea geamurilor fara urme, dar, de asemenea, va salveaza . Descopera optiunile de livrare sau ridicare . LEI - In stoc - Curatator geam cu maner telescopic RoGroup, 1cm. Curatatorul de geam cu maner telescopic Ro Group spala si curata eficient. Sunt destul de multe modele de stergatoare de geamuri disponibile pe.


Cel mai util accesoriu este bratul telescopic , care va poate ajuta sa . Sistem de curatat geamurile, in cu burete pentru o curatare performanta si lamela de stergere a excesului de apa. Se poate folosi la case sau cladiri de .

Ti, intr-o versiune noua si imbunatatita . SOLUTIE GEAM CLIN 500ML CU PULVERIZATOR. Exprimati-va opinia despre acest produs. Disponibilitate: Trimite comanda. Este un aparat care vine insotit de o sticla cu pulverizator si doua stergatoare de . Aspirator pentru spalat geamuri Bosch GlassVAC.


Lamela confectionata din burete si cauciuc. Burete geam cu parte abraziva. Pe Sanito gasiti oferte excelente pentru raclete profesionale pentru geamuri , lavete din microfibra!


Sale MANER TELESCOPIC GEAM ALUMINIU 25m Ecolab.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare